Το Land Rover Defender στη νέα ταινία του James Bond (vid)

Gazzetta team
Το Land Rover Defender στη νέα ταινία του James Bond (vid)
Η βρετανική μάρκα παρουσίασε πρόσφατα το νέο Defender και για να το προωθήσει, θα το δούμε να λασπώνεται και να καταδιώκεται στη νέα ταινία "No Time to Die"!

Στις 2 Απριλίου του 2020 η νέα ταινία του James Bond με τίτλο "No Time to Die" θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες, αρχής γενομένης από τη Βρετανία, όπως γίνεται πάντα! Η Land Rover έχει επιβεβαιώσει ότι το νέο μοντέλο της, το Defender, θα συμμετέχει σε αυτή και μάλιστα μας δίνει μερικές φωτογραφίες, αλλά και ένα βίντεο, από μερικές σκηνές δράσης του off road αυτοκινήτου στα γυρίσματα.

Από διάφορες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει, έχει αποκαλυφθεί ότι θα χρησιμοποιηθεί και ένα κλασικό Land Rover Series III, αλλά και μια σειρά από Range Rover που θα εμφανίζονται περιστασιακά. Το νέο Defender που θα συμμετέχει στην ταινία του Βρετανού μυστικού πράκτορα, ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού X και συνδυάζεται με το μακρύ αμάξωμα "110". Εκτός από τα μοντέλα της Land Rover, θα δούμε κι άλλα αυτοκίνητα στην ταινία, όπως για παράδειγμα τα εντυπωσιακά μοντέλα της Aston Martin. Η DB5 που έχει συνδυαστεί με το όνομα του 007, μια Vantage V8 αλλά και η νέα Valhalla, θα έχουν τον δικό τους ρόλο στο "No Time to Die"!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!