Νέα συνταγή για το C4 Cactus θα φέρει η Citroen

Πέτρος Σηφαλάκης
Νέα συνταγή για το C4 Cactus θα φέρει η Citroen
Η γαλλική μάρκα αποφάσισε ότι η επόμενη γενιά του μοντέλου θα έχει διαφορετικό χαρακτήρα από τη σημερινή, πιο κοντά στα δεδομένα ενός συμβατικού hatchback.

Η Citroen έχει γίνει συνώνυμο των διαφορετικών και ιδιαίτερων αυτοκινήτων στα χρόνια της ιστορίας της. Πρόσφατα με το C4 Cactus έφερε ξανά στο προσκήνιο αυτό της το χαρακτήρα και ακολούθησαν και τα υπόλοιπα μοντέλα της σε σχεδιαστικό επίπεδο, ενώ το ίδιο το C4 Cactus διανύει τη δεύτερη γενιά του. Όπως μας λέει η μάρκα όμως, η τρίτη του γενιά δεν θα είναι παρόμοια.

Θα επανέλθει σε μια πιο hatchback λογική και θα σταματήσει να ακροβατεί ανάμεσα σε crossover και συμβατικό μικρομεσαίο, όμως δεν θα έχει και τη «συντηρητική» προσέγγιση που είχε το C4 μέχρι πριν από λίγο καιρό, που τελικά σταμάτησε να διατίθεται. Περιμένουμε ιδιαίτερη εμφάνιση και ότι θα ξεχωρίζει στο 100% από τον ανταγωνισμό όντας μια εντελώς διαφορετική πρόταση πιστή στις παραδοσιακές αξίες της Citroen. Ο υπεύθυνος προϊοντικής εξέλιξης της φίρμας είπε ότι θα έρθει περίπου το 2021 και ότι το όνομα Cactus, ίσως να επανέλθει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!