Μία ιστορική Aston Martin Vantage στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ! (vid)

Μία ιστορική Aston Martin Vantage στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ! (vid)
Πολλοί θα περίμεναν να δουν τη νέα Aston Martin Rapide E, ωστόσο ο πράκτορας 007 φαίνεται ότι προτιμάει τα διαχρονικά μοντέλα.

Η σειρά ταινιών με πρωταγωνιστή τον θρυλικό πράκτορα 007, καλά κρατεί και αυτή την περίοδο το καστ βρίσκεται στη Νορβηγία για τα γυρίσματα του νέου κεφαλαίου στη «ζωή» του Τζέιμς Μποντ. Σε ένα ερασιτεχνικό video που διέρρευσε από τα γυρίσματα της νέας ταινίας, πρωταγωνιστεί μία θρυλική Aston Martin Vantage, την οποία είχαμε δει για τελευταία φορά το 1987, στην ταινία «The Living Daylights», με τον Τίμοθι Ντάλτον στο τιμόνι της.

Η επανεμφάνιση της εν λόγω Vantage μπορεί να ενθουσιάζει τους λάτρεις των παλαιότερων ταινιών της σειράς, ωστόσο δημιουργεί προβληματισμούς σε σχέση με την ύπαρξη νέων μοντέλων, όπως η αμιγώς ηλεκτρική Aston Martin Rapide E, την οποία πολλοί θα ήθελαν να δουν στα χέρια του Τζέιμς Μποντ στην συγκεκριμένη ταινία. Προφανώς δεν αποκλείεται να τη δούμε σε άλλες σκηνές δράσεις, οπότε μέχρι τότε δείτε το σχετικό video με την Aston Martin Vantage:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!