Ερχεται το μεγαλύτερο φεστιβάλ περιπέτειας και αδρεναλίνης στην Ελλάδα (vid)

Gazzetta team
Ερχεται το μεγαλύτερο φεστιβάλ περιπέτειας και αδρεναλίνης στην Ελλάδα (vid)
Μοναδικές εμπειρίες υπόσχεται το φεστιβάλ Off Road Adventure, που πραγματοποιείται το τριήμερο 14 έως 16 Σεπτεμβρίου στη Μαλακάσα και έχει επίκεντρο τα οχήματα εκτός δρόμου.

Για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Ελλάδα ένα φεστιβάλ για τα οχήματα εκτός δρόμου όλων των κατηγοριών και για τα SUV στο φυσικό τους περιβάλλον. Το 1ο Off – Road Adventure Festival, για το οποίο μπορείτε να βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες στο www.offroadfestival.gr, υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες στους φίλους των συγκεκριμένων οχημάτων, αλλά και γενικότερα σε όσους ασχολούνται με outdoor υπαίθριες δραστηριότητες. Θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 14 – 15 – 16 Σεπτεμβρίου στο γνωστό Terra Vibe Park στη Μαλακάσα, σε μία ειδικά διαμορφωμένη έκταση 110 στρεμμάτων φυσικού περιβάλλοντος, όπου θα φιλοξενηθούν μεταξύ άλλων οι μεγαλύτερες εταιρείες SUV και καθαρόαιμων off-road μοντέλων και ελαφρών επαγγελματικών pick up, έμποροι off-road μοτοσικλετών, ποδηλάτων βουνού, εξοπλισμών outdoor και ειδών κάμπινγκ, κλπ.

Θα σημειώσει ο Νενέ το πρώτο γκολ της αναμέτρησης Κρουζέιρο – Σάο Πάολο; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι επισκέπτες θα μπορούν να τα οδηγήσουν σε ειδικά διαμορφωμένες χωμάτινες πίστες, ενώ προβλέπονται πλήθος δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Ετσι φιλοδοξεί να αναδειχθεί το 1ο Off – Road Adventure Festival σε μία μοναδική εκδήλωση περιπέτειας και αδρεναλίνης για ένα ευρύτατο κοινό, από οικογένειες με παιδιά έως φυσιολάτρες και φίλους της σκληροπυρηνικής εκτός δρόμου οδήγησης.

Το gazzetta θα επανέλθει με περισσότερες πληροφορίες για τις επιμέρους δραστηριότητες και για τα μοντέλα, που θα υπάρχουν στο Terra Vibe Park από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου. Το εισιτήριο θα κοστίζει 5 ευρώ και θα προβλέπονται εκπτώσεις για πολλές κατηγορίες επισκεπτών, ενώ οι ώρες λειτουργίας θα είναι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου από τις 14.00 το μεσημέρι ως τις 20.00 το βράδυ, το Σάββατο 15.09. από τις 10 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ και την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ. Περισσότερες πληροφορίες στο www.offroadfestival.gr, όπου μπορείτε να ζητήσετε να λαμβάνετε το σχετικό Newsletter, οπότε θα σας αγοράσετε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός. Δείτε το σχετικό βίντεο και…μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!