ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Χάμιλτον: «Έγινε η σωστή κίνηση»

Χάμιλτον: «Έγινε η σωστή κίνηση»

Χάμιλτον: «Έγινε η σωστή κίνηση»

Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν εξαρχής υπέρ της αναβολής του αγώνα στην Αυστραλία και μετά την οριστική απόφαση της Formula 1, λέει ότι αυτό ήταν και το σωστό. 

Ο κορονοϊός είναι το φλέγον ζήτημα σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτή τη στιγμή και έχει επηρεάσει με πάρα πολλούς τρόπους την καθημερινότητά μας. Η Formula 1 τελευταία στιγμή, ανέβαλλε το Γκραν Πρι της Αυστραλίας, λίγο πριν ξεκινήσουν οι δοκιμές στη Μελβούρνη και ο Λιούις Χάμιλτον, βρήκε το δίκιο του, αφού από τη συνέντευξη τύπου κιόλας, είχε πει ότι του φαίνεται απίστευτο που βρίσκονται εκεί

«Κανείς δεν το ήθελε, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές» 

Ο Βρετανός, μετά την ανακοίνωση της τελικής απόφασης, είπε: «δυστυχώς, αυτή είναι η σωστή απόφαση. Κανείς δεν το ήθελε, όλοι μας θέλαμε να μπούμε στα αυτοκίνητά μας και να αγωνιστούμε, όμως ας είμαστε ρεαλιστές. Η υγεία και η ασφάλεια είναι πάνω από όλα. Η πραγματικότητα είναι, ότι ζούμε κάτι πολύ σοβαρό. Κάθε μέρα πεθαίνουν άνθρωποι, πολλοί άνθρωποι και επηρεάζονται ακόμη περισσότεροι, οικονομικά και συναισθηματικά, ακόμη κι αν δεν νοσούν. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς περί τίνος πρόκειται όμως πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας και να κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους ασφαλείς. Ξέρω ότι αυτό είναι απογοητευτικό. Τα σπορ μας ενώνουν στις δύσκολες στιγμές. Όμως είναι η σωστή απόφαση. Ακούστε τις συμβουλές τους, μείνετε ασφαλείς. Ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψουμε στους αγώνες μας. Στο μεταξύ, κοιτάξτε τον εαυτό σας και προσέξτε».