Πώς βαθμολογούν τον εαυτό τους τρεις κορυφαίοι οδηγοί της F1;

Πέτρος Σηφαλάκης
Πώς βαθμολογούν τον εαυτό τους τρεις κορυφαίοι οδηγοί της F1;
Χάμιλτον, Φέτελ και Φερστάπεν παίζουν ένα παιχνίδι αριθμών, με βάση τις επιδόσεις στους στο πρώτο μισό της σεζόν του 2019.

Οι πρώτοι δώδεκα αγώνες της σεζόν, έχουν πλέον ολοκληρωθεί. Τα δείγματα «φόρμας» των οδηγών αρχίζουν να είναι ξεκάθαρα και μένει το καλοκαιρινό διάλειμμα, για να δούμε αν κάτι θα τους κάνει να αλλάξουν τις επιδόσεις τους στο επόμενο μισό της χρονιάς. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, είπε για τον εαυτό του:

«Μου δίνω πέντε στα δέκα. Δεν είμαι ευχαριστημένος με το πρώτο μισό της χρονιάς. Μου ήταν δύσκολο να πάρω όσα μπορούσα από το αυτοκίνητο. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα. Θέλουμε να πάρουμε ακόμη περισσότερο και το προσπαθούμε αυτό, όμως νιώθω ότι μπορώ να τα πάω πιο καλά στο δεύτερο μισό. Ο αριθμός του αυτοκινήτου μου είναι το 5, οπότε μέχρι τώρα, παίρνω 5».

Στη συνέχεια, ο Λιούις Χάμιλτον είπε: «Αν δεν ήταν η Γερμανία που τελικά τράκαρα και βγήκα ένατος, θα ήταν ψηλότερα. Γενικά, πιστεύω ότι πρέπει να βαθμολογείς πάντα τον εαυτό σου λίγο χαμηλότερα για να έχεις περισσότερη δουλειά να κάνεις. Υπάρχουν τομείς που έχουμε δουλειά να κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο 9, αν όχι στο 10, μέσα στο επόμενο μισό της σεζόν». Ο Φέτελ επίσης, έδωσε στον Χάμιλτον ένα 8,8 με 8,9, στα 10.

Τέλος, ο Μαξ Φερστάπεν είπε, ότι δεν μπορεί να βαθμολογήσει με αριθμούς τις επιδόσεις του. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν έχασε την ευκαιρία να τον «δουλέψει» λίγο και να του πει, αν τον βολεύουν καλύτερα τα γράμματα, αντί των αριθμών και τον πίεσε να απαντήσει! Τελικά, ο Φερστάπεν είπε:

«Θα ήταν λίγο περίεργο να έλεγα ότι με βαθμολογώ με ένα οκτώ ή έναν άλλο αριθμό. Δεν μου αρέσει να με βαθμολογώ, μου θυμίζει το σχολείο! Είμαι πολύ αυστηρός κριτής του εαυτού μου και νομίζω ότι πάντα θα μπορώ να είμαι καλύτερος. Ποτέ δεν θα είμαι ικανοποιημένος. Θεωρώ γενικά ότι τα έχω πάει καλά και είχα ικανοποιητικά αποτελέσματα τελευταία, όμως υπάρχουν πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε». Απεναντίας, ο Χάμιλτον είπε για τον Φερστάπεν ότι με βάση τις τελευταίες του εμφανίσεις, βρίσκεται στα ψηλά εννιάρια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!