Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Νίκι Λάουντα!

Δημήτρης Γράτσος
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Νίκι Λάουντα!
Ο 69χρονος θρύλος της Formula 1 νοσηλεύονταν στη Βιέννη λόγω γρίπης, καθώς το ανοσοποιητικό του σύστημα ήταν αδύναμο, μετά την πρόσφατη μεταμόσχευση πνεύμονα.

Τέλος καλό, όλα καλά για πολλοστή φορά στην περιπετειώδη ζωή του Νίκι Λάουντα, καθώς πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο της Βιέννης, στο οποίο νοσηλεύονταν το τελευταίο διάστημα. Ο 69χρονος Λάουντα είχε προσβληθεί από γρίπη, κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών με την οικογένεια του στην Ίμπιζα, τις οποίες διέκοψε εσπευσμένα μετά την εν λόγω εξέλιξη της υγείας του.

Να σημειωθεί ότι ο Λάουντα υπεβλήθη το καλοκαίρι σε μεταμόσχευση πνεύμονα, χάρη στην οποία κατάφερε να επιζήσει, κατά την προσφιλή του συνήθεια από τα χρόνια που μεσουρανούσε στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα πριν τον προδώσει το αδύναμο ανοσοποιητικό του, η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν σταθερά και είχε περάσει στο στάδιο της αποκατάστασης.

Ωστόσο, επειδή ακριβώς ο οργανισμός του ήταν ήδη εξασθενημένος, κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Βιέννης, οι άνθρωποι του οποίου περίπου δεκά μέρες μετά την εισαγωγή του, αρχικά επιβεβαίωσαν ότι η ζωή του 69χρονου Λάουντα δεν διέτρεξε τον παραμικρό κίνδυνο από την γρίπη και στη συνέχεια ανακοίνωσαν ότι πήρε πλέον εξιτήριο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!