Επιστρέφει στα μηχανοκίνητα ο Ζανάρντι

Γιώργος Βαρίνος
Επιστρέφει στα μηχανοκίνητα ο Ζανάρντι
Ο Άλεξ Ζανάρντι επιστρέφει στα μηχανοκίνητα σπορ, μετά τις επιτυχίες στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, καθώς θα συμμετάσχει στο ιταλικό πρωτάθλημα GT με τη BMW.

Μετά τα δύο χρυσά και το ένα ασημένιο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο Άλεξ Ζανάρντι αποφάσισε να επιστρέψει στα μηχανοκίνητα σπορ. Ο Ιταλός θα λάβει μέρος στον τελευταίο αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος GT, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μουτζέλο το τριήμερο 14-16 Οκτωβρίου.

Αυτό θα γίνει με μία τροποποιημένη BMW M6 GT3, που χρησιμοποιεί η ROAL Motorsport για να δώσει το παρών σε μηχανοκίνητους αγώνες για πρώτη φορά έπειτα από την περσινή του συμμετοχή στις 24 Ώρες του Σπα. «Πάντα λέω ότι στη ζωή μου μπορώ να κάνω πάρα πολλά πράγματα και η φετινή σεζόν είναι ένα κλασσικό παράδειγμα.

Η προετοιμασία για το Ρίο ντε Τζανέιρο, η προσέγγιση των 50ών γενεθλίων μου, να μην τρέχω μόνο ανταγωνιστικά. Θα απολαύσω γι' ακόμα μία φορά να παραδοθώ στο πάθος μου, να είμαι στο τιμόνι ενός καλού αγωνιστικού αυτοκινήτου. Από τότε που είδα την όμορφη BMW M6 GT3 στο συνεργείο στο Μόναχο, ονειρεύτηκα να την οδηγήσω.

Και τώρα η BMW μου δίνει τη δυνατότητα να το κάνω σε μία από τις αγαπημένες μου πίστες, το Μουτζέλο. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να πιάσω το τιμόνι και να οδηγήσω στο καλύτερο των ικανοτήτων μου», είπε ο άλλοτε πιλότος της Formula1, που θα συμπληρώσει 50 χρόνια ζωής στις 23 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!