«Χρειάζεται έγκριση της FIA ο διάδοχος του Έκλεστοουν»

Νίκος Τσιώκος
«Χρειάζεται έγκριση της FIA ο διάδοχος του Έκλεστοουν»
Ο Ζαν Τοντ τόνισε ότι η FIA θα δώσει την έγκριση, ώστε να υπάρξει διάδοχος του Μπέρνι Έκλεστοουν στη διοίκηση της Formula1.

Δε λέει να αποχωρήσει από τη διοίκηση της Formula1 ο Μπέρνι Έκλεστοουν. Όμως, όταν γίνει αυτό, θα πρέπει να δώσει την έγκρισή της η FIA, όπως τόνισε ο Ζαν Τοντ στην Αθλητική Διάσκεψη της Ομοσπονδίας στο Τορίνο.

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 85χρονο και την εταιρεία και εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα έχει την ιδανική λύση, όταν θα αποφασίσει να αποσυρθεί από τα καθήκοντά του.

«Ο πραγματικός υποστηρικτής έχει κάνει εξαιρετική δουλειά για να εξελίξει τη Formula1. Αυτό δε σημαίνει ότι πάντα συμφωνούμε, όμως σέβομαι όλα όσα έχει κάνει. Ο Μπέρνι έχει το δικό του στιλ, όλοι έχουν. Υπάρχει ένας μεγάλος κάτοχος των μετοχών, η CVC, είναι πολύ δυνατοί και ταλαντούχοι άνθρωποι στις επιχειρήσεις.

Την ημέρα που θα αποφασίσουν ότι κάτι χρειάζεται να αλλάξει στη διαχείριση της περιουσίας τους, είμαι πεπεισμένος ότι θα ξέρουν τι να κάνουν. Μία πρόταση που θα είναι η κατάλληλη για τη FIA, όμως δεν έχω ανησυχίες. Δε θα μπω στις λεπτομέρειες του συμβολαίου, αλλά πρέπει να έχουν τελική συμφωνία με τη FIA. Μιλάμε με πολύ αξιοσέβαστους ανθρώπους», ήταν τα λόγια του Τοντ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!