Ποιες είναι οι αντιδράσεις σε αυτοκίνητο χωρίς οδηγό; (video)

Γιώργος Βαρίνος
Ποιες είναι οι αντιδράσεις σε αυτοκίνητο χωρίς οδηγό; (video)
Εσείς τις θα κάνατε αν βλέπατε ένα αυτοκίνητο να κινείται μόνο του; Δείτε τι κάνουν στις ΗΠΑ οι οδηγοί, όταν ανακαλύπτουν το… αυτόνομο Tesla S χωρίς οδηγό.

Ένας youtuber στις ΗΠΑ έστησε μια πραγματικά όμορφη φάρσα σε ανύποπτους οδηγούς στις ΗΠΑ, εκμεταλλευόμενος την ικανότητα ημι-αυτόνομης οδήγησης του Tesla S και το σύστημα Autopilot που επιταχύνει, επιβραδύνει και διατηρεί αυτόματα την ταχύτητα του αυτοκινήτου σύμφωνα με αυτή των προπορευόμενων.

Δημιουργώντας μια έξυπνη κάλυψη του εαυτού του και των εμπρός καθισμάτων, που έδινε την αίσθηση ότι δεν ήταν κανείς σε αυτά, ο φαρσέρ βγήκε στον αυτοκινητόδρομο, ενεργοποίησε το σύστημα Autopilot και…

Δείτε τις ξεκαρδιστικές αντιδράσεις των υπόλοιπων οδηγών και ειδικά την αμηχανία όσων είδαν το αυτοκίνητο τόσο χωρίς, όσο και στη συνέχεια με οδηγό.

Μάλιστα, αυτό που ίσως θα έπρεπε να μας σοκάρει περισσότερο είναι ότι, πολύ σύντομα, αυτή η εικόνα θα είναι μάλλον συνηθισμένη. Η αυτόνομη κίνηση των οχημάτων βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματικότητα και φυσικά δεν καταργεί τους οδηγούς, που ναι μεν θα είναι εντός του αυτοκινήτου, αλλά θα κάνουν οτιδήποτε άλλο εκτός του να οδηγούν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!