Έκλεστοουν: «Καλύτερη στιγμή η επιστροφή της Ferrari»

Νίκος Τσιώκος
Έκλεστοουν: «Καλύτερη στιγμή η επιστροφή της Ferrari»
Ο Μπέρνι Έκλεστοουν χαρακτήρισε ως καλύτερη στιγμή την επιστροφή της Ferrari στον ανταγωνισμό και τις νίκες, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Σεμπάστιαν Φέτελ.

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια η Ferrari ήταν φέτος ανταγωνιστική, ενώ επέστρεψε στις νίκες, αφού πανηγύρισε τρεις σε Μαλαισία, Ουγγαρία και Σιγκαπούρη. Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή της φετινής σεζόν της Formula1, όπως είπε ο Μπέρνι Έκλεστοουν στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

«Το καλύτερο μέρος συνοψίζεται σε μία λέξη: Ferrari. Η επιστροφή τους στις νίκες ήταν πολύ σημαντικό για μένα και για όλη τη Formula1. Ήταν αναμενόμενο. Η έκπληξη είναι ότι επιστρέδουν στην κορυφή πολύ γρήγορα», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, έπλεξε το εγκώμιο του Σεμπάστιαν Φέτελ βάζοντάς τον στην κορυφαία τετράδα... ever δίπλα στους Μίκαελ Σουμάχερ, Φερνάντο Αλόνσο και Λιούις Χάμιλτον. «Στηρίζω τη μετακίνηση του Φέτελ στη Ferrari και όταν τον είδα να τερματίζει πρώτος στη Σεπάνγκ ήταν φανταστικό. Ένας οδηγός πρέπει να κριθεί.

Υπάρχουν πολλοί που με ένα καλό μονοθέσιο θα μπορούσαν να παλέψουν για τη νίκη αντί να είναι ανώνυμοι. Ο Φέτελ είχε καλά μονοθέσια, αλλά πρόσθεσε πολλά στον εαυτό του και θα τον έβαζα στην πρώτη τετράδα όλων των εποχών με τους Χάμιλτον, Σουμάχερ και Αλόνσο», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας της Formula1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!