Όνειρα για 1-2 της Ferrari από Φέτελ

Νίκος Τσιώκος
Όνειρα για 1-2 της Ferrari από Φέτελ
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ονειρεύεται 1-2 της Ferrari στον αυριανό αγώνα της Μόντσα, ενώ εμφανίστηκε ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου.

Όρεξη για... αστειάκια είχε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών της Μόντσα. Ο Γερμανός κάνει όνειρα για 1-2 της Ferrari στον αυριανό αγώνα, ενώ αναφέρθηκε και στην αποθέωση από τους tifosi. «Μπορούμε να είμαστε και οι δύο στο βάθρο αύριο.

Συγγνώμη Λιούις, αλλά δε θα με πείραζε να μην είσαι στο βάθρο! Μπορεί να είσαι, αλλά αν βρεθούμε αμφότεροι μπροστά σου, ένα όνειρο θα βγει αληθινό», είπε αστειευόμενος ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής σε πρώτη... φάση. Στη συνέχεια, σοβαρεύτηκε και στάθηκε στον εξαιρετικό ρυθμό των Mercedes.

«Επιτρέπεται να ονειρεύεσαι, ωστόσο πρέπει να είμαστε ρεαλιστικοί. Θα είναι δύσκολος ο αγώνας αύριο, οι Mercedes έχουν ρυθμό, όπως έχουμε δει πολλές φορές τη φετινή χρονιά». Ακολούθως, έκανε λόγο για φανταστικό αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι ο Χάμιλτον κυριάρχησε απόλυτα την Παρασκευή (4/9), ενώ εκθείασε και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φαν της Ferrari.

«Είναι φανταστικό αποτέλεσμα, η δεύτερη και η τρίτη θέση, και το ότι είμαστε πολύ κοντά στον Λιούις είναι το θετικό της ημέρας και μας κάνει πολύ αισιόδοξους για τον αυριανό αγώνα. Είναι κάτι ξεχωριστό κάθε φορά που περνάς, είναι η πρώτη φορά για μένα στα κόκκινα, έχεις όλη τη στήριξη και βλέπεις τους tifosi να στέκονται και να κυματίζουν τις σημαίες τους.

Είναι διαφορετικά από τους άλλους αγώνες και απλά θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα και να απολαύσω την αυριανή ημέρα». Τέλος, ολοκλήρωσε όπως άρχισε, με ένα αστείο, αυτή τη φορά για τα μαλλιά του Χάμιλτον, που έγινε ξανθός!

Η ερώτηση αφορούσε το τι είπε ο ίδιος με τον Κίμι Ραϊκόνεν όταν οι δύο τους ήταν στην αναμονή για την καθιερωμένη φωτογραφία της πρώτης τριάδας. «Περιμέναμε τον Λιούις. Νομίζω προσπαθούσε να τελειώσει τα μαλλιά του!», ήταν η απάντησή του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!