Ποιες επιστροφές θα έχει το νέο video game της Formula1; (pics)

Gazzetta team
Ποιες επιστροφές θα έχει το νέο video game της Formula1; (pics)
Ανανεωμένο αναμένεται το νέο video game της Formula1, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, καθώς οι παίκτες θα έχουν ξανά την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν και μερικά κλασσικά μονοθέσια.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Το επίσημο video game της Formula1 για το 2017 θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου για PlayStation4, Xbox One και PC (είτε μέσω DVD, είτε μέσω Steam) και αυτό θα έχει κάποιες επιστροφές. Αυτές αφορούν μερικά από τα πιο εικονικά μονοθέσια του παρελθόντος, τα οποία θα έχουν στη διάθεσή τους οι gamers.

Η πλήρης λίστα με αυτά που θα δούμε στο video game θα γίνει γνωστή εντός των επόμενων εβδομάδων, όμως από την Codemasters και την Koch Media, τις εταιρείες που επιμελούνται το παιχνίδι, ανακοινώθηκε πως θα συμπεριληφθούν τρία από τα καλύτερα μονοθέσια της F1. Ο λόγος για τις McLaren MP4/4, Williams FW14B και Ferrari F2002.

Το... όπλο της McLaren Honda κατασκευάστηκε από τον Αμερικανό μηχανικό, Στιβ Νίκολς, με τους Αλέν Προστ και Άιρτον Σένα να την οδηγούν με αυτό στον τίτλο στους κατασκευαστές, ενώ ο Βραζιλιάνος κατέκτησε αυτόν των οδηγών το 1988. Η FW14B χρησιμοποιήθηκε από τη Williams το 1992 και αποτέλεσε εξέλιξη της FW14. Ο τίτλος ήρθε και για το συγκεκριμένο μονοθέσιο, με τους Νάιτζελ Μάνσελ και Ρικάρντο Πατρέσε στο τιμόνι.

Μάλιστα, ο πρώτος κατέκτησε το παρθενικό του πρωτάθλημα στη Formula1, ενώ η FW14B αποτέλεσε ένα από τα... δημιουργήματα του Άντριαν Νιούι. Όσο για την F2002, ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα μονοθέσια της F1, καθώς μέτρησε 14 νίκες στους 15 αγώνες που συμμετείχε το 2002.

Χρονιά που ο τίτλος φυσικά πήγε στον Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ ήρθε και αυτός στους κατασκευαστές, με τη βοήθεια του Ρούμπενς Μπαρικέλο, τη στιγμή που το μονοθέσιο σχεδιάστηκε από τους Ρος Μπρον, Ρόρι Μπάιρν και Πάολο Μαρτινέλι.

«Μετά από μία ιδιαίτερα πετυχημένη χρονιά με την F1 2016, είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε ότι στην F1 2017 θα επανέλθουν κλασσικά μονοθέσια της F1. Τα κλασσικά ήταν καλά παραληφθέντα, όταν τα συμπεριλάβαμε στην F1 2013 και στην F1 2017 επιστρέφουν καλύτερο από ποτέ.

Με τόσες επιλογές, ήταν δύσκολο να αποφασίσουμε για την τελική δωδεκάδα, όμως είμαστε χαρούμενοι με την επιλογή μερικών εκ των πιο πετυχημένων και εικονικών φαβορί από τα τελευταία 30 χρόνια», δήλωσε ο διευθυντής παιχνιδιών της Codemasters, Πολ Ζεάλ. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα κλασσικά μονοθέσιο θα είναι διαθέσιμα για διάφορα modes, όπως το online multiplayer και τα time trials.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!