Μοναδική σε κάθε λεπτομέρεια

Πέτρος Πιτσίνης
Μοναδική σε κάθε λεπτομέρεια
Με βάση το κλασικής αισθητικής Yamaha SCR950, ο Αμερικανός customizer Τζέφ Πάλεγκι δημιούργησε ένα δίτροχο κόσμημα.

Το πρόγραμμα Yard Build της Yamaha, που αφορά την μετατροπή μοτοσικλετών της από διάσημους οίκους σε όλο τον κόσμο, έχει αποδώσει εκπληκτικά αποτελέσματα.

Το πρώτο για το 2017 δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο εντυπωσιακό. Με βάση τη vintage SCR950, ο Τζέφ Πάλεγκι δημιούργησε μια Scrambler παραλλαγή που αγγίζει τα όρια της τέχνης.

Αρκεί κανείς να παρατηρήσει το άριστο φινίρισμα κάθε λεπτομέρειας –ακόμα και οι αλουμινένιες ζάντες είναι εκπληκτικές με το καμπυλωτό τους και άψογα «βουρτσισμένο» στεφάνι για να μείνει έκθαμβος.

Πέρα όμως από το κάθε εκπληκτικό κομμάτι της μοτοσικλέτας που προστέθηκε ή τροποποιήθηκε, το σύνολο παραπέμπει σε μια κορυφαία εργοστασιακή κατασκευή που θα είχε θέση περισσότερο σε μια έκθεση παρά στο δρόμο.

Κάποια ακόμα χαρακτηριστικά κάνουν αυτή τη μοτοσυκλέτα πραγματικά μοναδική. Το τιμόνι Renthal με δερμάτινη επικάλυψη Duane Ballard Custom Leather που ταιριάζει με τη σέλα και τη θήκη εργαλείων στο μπροστινό πιρούνι, έως το κοντύτερο ψαλίδι που στηρίζεται στα πίσω αμορτισέρ υψηλών επιδόσεων Fox RC1 Podium 14 ιντσών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την έκδοση», σχολίασε ο Πάλεγκι, «και θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω την ομάδα μου, η οποία συνεργάστηκε μαζί μου για να μετατρέψουμε το όλο έργο από μια αφηρημένη καλλιτεχνική σύλληψη σε αυτό που βλέπετε σήμερα». Και εμείς θα είμαστε όχι μόνο χαρούμενοι αλλά θα βάζαμε τα κλάματα αν μπορούσαμε να την αποκτήσουμε κιόλας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!