SYM: Σε λίγους μήνες η άφιξη του νέου adventure μοντέλου NH-T300

Κώστας Παστρίμας
SYM: Σε λίγους μήνες η άφιξη του νέου adventure μοντέλου NH-T300
Ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για την ελληνική αγορά αναμένεται τον προσεχή Μάιο στα καταστήματα.

Ένα από τα μοντέλα που κίνησαν το ενδιαφέρον του κοινού στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο ήταν το NH-T300 της SYM. Η μεγαλύτερη έκδοση της οικογένειας των adventure μοντέλων ήρθε να προστεθεί στα NH-T125 και NH-T200 τα οποία είχαμε γνωρίσει το 2021 και πλέον βάζει σοβαρή υποψηφιότητα να γίνει το επόμενο αγαπημένο dual purpose μοντέλο της ελληνικής αγοράς.

Σχεδιαστικά, το νέο NH-T300 ακολουθεί την αισθητική των μικρότερων εκδόσεων με έντονο τον περιπετειώδη χαρακτήρα με σπορ πινελιές και όμορφα γραφικά. Το NH-T300 είναι εξοπλισμένο με φωτιστικά σώματα LED εμπρός και πίσω, LCD οθόνη πληροφοριών και USB θύρα φόρτισης που κάνουν τη ζωή του αναβάτη εύκολη στην καθημερινότητα, κάτι που ενισχύεται από την χαμηλή και άνετη σέλα και την όρθια θέση οδήγησης.

SYM NH-T300

Ο κινητήρας του SYM είναι ένας μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 278 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 24 ίππους και 22,5Nm ροπής. Ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικός της Continental, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω αλυσίδας και ενός 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων. Βασικό χαρακτηριστικό του συνόλου είναι η ομαλή λειτουργία και η οικονομία σε καύσιμο με την SYM να αναφέρει κατανάλωση της τάξης των 3,4 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα.

Εκτός από την καθημερινή μετακίνηση, το NH-T300 έχει φτιαχτεί και για μικρές περιπέτειες εκτός δρόμου. Αυτή την πτυχή της μοτοσικλέτας αναλαμβάνει να την φέρει εις πέρας το στιβαρό πλαίσιο τύπου διαμάντι και οι αναρτήσεις οι οποίες αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός 37mm και ένα μονό αμορτισέρ πίσω με μεγάλες διαδρομές. Οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ακτινωτές ζάντες, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 166 κιλά.

SYM NH-T300

Το νέο NH-T300 αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα τον προσεχή Μάιο στην τιμή των 3.895 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!