Η Alfa Romeo θα έχει ειδικό χρωματισμό στο GP Ιταλίας

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Η Alfa Romeo θα έχει ειδικό χρωματισμό στο GP Ιταλίας
Η Alfa Romeo παρουσίασε έναν ειδικό χρωματισμό στα χρώματα της ιταλικής σημαίας για το GP Ιταλίας το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Το GP Ιταλίας αποτελεί έναν ιδιαίτερο αγώνα για την Alfa Romeo και την ιστορία της στην πίστα της Μόντσα και τη Formula 1. Το ιστορικό σιρκουί είναι το μέρος όπου η ιταλική φίρμα κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του θεσμού στις 3 Σεπτεμβρίου του 1950 διά χειρός Νίνο Φαρίνα με μια Alfetta 158. Έκτοτε το όνομα Alfa Romeo έχει συνδεθεί με την Μόντσα.

Στο φετινό GP Ιταλίας, η Alfa Romeo θα αγωνιστεί με έναν διαφορετικό σχεδιασμό, ειδικά γι’αυτό τον αγώνα. Το βαθύ κόκκινο δίνει τη θέση του στο σκούρο πράσινο σε ορισμένα σημεία στο κάλυμμα του κινητήρα και πλέον αντιπροσωπεύει τα χρώματα της ιταλικής σημαίας.

Κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου του GP Ιταλίας, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στο μουσείο της Alfa Romeo στο Αρέσε. Θα υπάρξει προβολή της δράσης από την Μόντσα σε γιγαντοοθόνη, οι «Αλφίστι» θα έχουν τη δυνατότητα συνομιλίας με τους οδηγούς της Alfa Romeo μέσω βιντεοκλήσης. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση για τον εορτασμό 70 χρόνων της Alfa Romeo AR51 στο μουσείο.

Η Alfa Romeo βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα κατασκευαστών της Formula 1. Το ερχόμενο αγωνιστικό τριήμερο θα βρει ξανά τον Ρόμπερτ Κουμπίτσα στο τιμόνι της C41, καθώς ο Κίμι Ράικονεν δεν ξεπέρασε το πρόβλημα με την Covid-19.

Image credit: Alfa Romeo

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!