Αλλάζουν τις πινακίδες κυκλοφορίας στην Ολλανδία με τον αριθμό του Φερστάπεν (pics & vid)

Αλλάζουν τις πινακίδες κυκλοφορίας στην Ολλανδία με τον αριθμό του Φερστάπεν (pics & vid)
Οι Ολλανδοί δεν μπορούν να περιμένουν να φιλοξενήσουν αγώνα Formula 1 και με κάθε ευκαιρία εκδηλώνουν το πάθος τους για τον Μαξ Φερστάπεν.

To GP Ολλανδίας πλησιάζει και οι οπαδοί του οδηγού της Red Bull Racing, Μαξ Φερστάπεν, ετοιμάζονται για να υποδεχθούν τον σούπερσταρ συμπατριώτη τους. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 5 Σεπτεμβρίου 2021 και θα πραγματοποιηθεί στην πίστα του Ζάντβορτ.

Θέλοντας να γιορτάσουν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην Ολλανδία, οι τοπικές αρχές αντικατέστησαν τις πινακίδες κυκλοφορίας με όριο ταχύτητας τα 30 χλμ/ώρα στους δρόμους στην περιοχή γύρω από την πίστα, τοποθετώντας νέες με τον αριθμό 33 που αγωνίζεται ο Φερστάπεν στη Formula 1.

Το γεγονός έκανε γρήγορα το γύρο των social media.

Βέβαια δεν έλειψαν οι απαντήσεις από μερίδα οπαδών του θρύλου του MotoGP, Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίοι υπενθύμισαν πως υπάρχει μόνιμα τοποθετημένη πινακίδα ορίου ταχύτητας με τον αριθμό 46 στην Ταβούλια, την πόλη καταγωγής του Ιταλού.

Το πάρτι έχει ξεκινήσει ήδη στην Ολλανδία, με τον Φερστάπεν να έχει τους πιο φανατικούς οπαδούς από κάθε άλλο οδηγό στο grid. Η παρουσίας τους σε κάθε Grand Prix είναι αισθητή, με το πορτοκαλί χρώμα στα μπλουζάκια και τα καπνογόνα να πρωταγωνιστεί, δημιουργώντας ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Ο αγώνας ήταν αρχικά να διεξαχθεί το 2020, όμως λόγω της πανδημίας της Covid-19, οι διοργανωτές δεν δέχθηκαν να πραγματοποιήθεί δίχως θεατές. Η πανδημία επηρέασε και το φετινό Grand Prix, με το μέγιστο αριθμό θεατών που θα παραβρεθούν στην πίστα να ανέρχεται στις 70.000.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!