Wonder Girl

Μάρθα Ανθούλη

Info

Ημ. γέννησης

13 Αυγούστου 2004

Άθλημα

Βόλεϊ

Σύλλογος

Θέτιδα Βούλας

Υψος

2.02

Θέση

Διαγώνια

Η Μάρθα Ανθούλη είναι το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού βόλεϊ και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Η 18χρονη διαγώνια ξεκίνησε την καριέρα της από τον Άρη, όπου από τα 17 της όχι απλά έπαιζε βασική στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά ήταν και η πρώτη της σκόρερ, κάνοντας όλα τα βλέμματα των ανθρώπων του βόλεϊ να πέσουν επάνω της.

Και πως να μην πέσουν όταν μιλάμε για ένα κορίτσι ύψους 202 εκατοστών που ξέρει και βόλεϊ. Οι εμφανίσεις της με τη φανέλα του Άρη, προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Γκιγιέρμο Ναράνχο, με τον Ισπανό πρώην πλέον Ομοσπονδιακό προπονητή να την καλεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ξεκινώντας μάλιστα ως βασική στο πρόσφατο Eurovolley.

Το καλοκαίρι του 2021 έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα της και από την Θεσσαλονίκη ζει πλέον στην Αττική και την Βούλα, καθώς είναι η βασική διαγώνιος της Θέτιδας, πραγματοποιώντας ως τώρα εξαιρετικές εμφανίσεις. Είναι όπως αναφέραμε και πριν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει συνολικά το ελληνικό βόλεϊ και όχι μόνο τα τελευταία χρόνια και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως σύντομα θα αγωνίζεται στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]