evangelia psarra

Ευαγγελία Ψάρρα: Η πρωταθλήτρια που θέλει να βρεθεί στους έβδομους Ολυμπιακούς της με την κόρη της

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ξιφασκίας, ευαγγελία Ψάρρα, θα είναι παρούσα στο πρώτο συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό από το Gazzetta Women στο οποίο θα μιλήσει για τη δική της ιστορία και την επιθυμία της να αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς με την κόρη της, από το panel των Generation Winners.

«Να πάω στους 7ους Ολυμπιακούς με την κόρη μου». Η πιο γλυκιά επιθυμία.

Το 2000 βρέθηκε για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και συνέχισε το 2004, 2012, το 2016 και το 2020. Και θέλει να κάνει το ίδιο 20 χρόνια μετά, στο Παρίσι 2024 αλλά κάπως διαφορετικά. Αυτή τη φορά δε θέλει να βρεθεί στους Ολυμπιακούς μόνη της αλλά με την κόρη της, Μαρία Νάσουλα.

Η Ευαγγελία Ψάρρα έχει μείνει πιστή σε αυτό που έχει αγαπήσει τόσο, την τοξοβολία. Και επιθυμία της είναι πια να βρεθεί για 7η (!) φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αν το καταφέρει, θα είναι η μοναδική Ελληνίδα με τόσες συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Και αν το κάνει αυτό με την κόρη της, θα έχει κλείσει ένα μοναδικό κύκλο της ζωής της με τον πιο γλυκό τρόπο.

Μπορείτε να δείτε από κοντά τη Ευαγγελία Ψάρρα στο GWomen 1rst Women's Sports Summit 2022. Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας ΕΔΩ.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]