Μεσι συγχαρητήρια

Ο Μέσι συνεχάρη τη γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του Champions League

Μαριλένα Καλόπλαστου

Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, που πλέον αγωνίζεται στην Ίντερ Μαϊάμι, συνεχάρη τις πρωταθλήτριες μέσω social media.

Ο Λιονέλ Μέσι απέχει σχεδόν 8.000 χιλιόμετρα από τη Βαρκελώνη, αλλά εξακολουθεί να είναι ενήμερος για όλα όσα συμβαίνουν στην Μπάρτσα, τον σύλλογο της ζωής του.

Παρόλο που τώρα απολαμβάνει ένα νέο στάδιο στο ποδόσφαιρο στην Ίντερ Μαϊάμι και το MLS περιτριγυρισμένος από... παλιόφιλους όπως ο Λουίς Σουάρες, ο Σέρχιο Μπούσκετς και ο Ζόρντι Άλμπα, ο Αργεντινός δεν χάνει καμία λεπτομέρεια από όσα συμβαίνουν στον σύλλογο της Καταλονίας.Ούτε και στη γυναικεία ομάδα.

Λίγο αφότου η Αϊτάνα Μπονματί και η Αλέξια Πουτέγιας, οι σκόρερ στον τελικό της Μπαρτσελόνα με τη Λυών (2-0) στο «Σαν Μαμές» ανακηρύχθηκαν πρωταθλήτριες Ευρώπης κατακτώντας το τρίτο συνολικά και δεύτερο διαδοχικό Champions League, ο Αργεντινός σταρ θέλησε να συγχαρεί τις παίκτριες μέσω social media.

Ο pulga ανέβασε σχετικό instagram story στο προφίλ του γράφοντας «Συγχαρητήρια Πρωταθλήτριες!!!!», έγραψε ο συνοδεύοντας το μήνυμα με μια φωτογραφία των παικτριών της Μπάρτσα να σηκώνουν το Champions League.

ΜΕΣΙ ΣΤΟΡΙ

Από την πλευρά της ανδρικής ομάδας της Μπάρτσα, ένας από τους πρώτους παίκτες της ομάδας που συνεχάρη τις συμπαίκτριές του ήταν ο Ρόναλντ Αραούχο. «Συγχαρητήρια Barça Femení, περήφανος για σας», έγραψε ο Ουρουγουανός.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]