agkouska

Αγκούσκα Μνιχ: Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του freestyle football με τον παρτενέρ της Πάτρικ Μπορέρ σε live performance

Η Aguśka Mnich Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Κάτοχος ρεκόρ Guinness και ο παρτενέρ της στην σκηνή, Patrick Bäurer, δευτεραθλητής κόσμου και κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ θα δώσουν ένα εντυπωσιακό Freestyle Football Show στο πρώτο συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό από το Gazzetta Women στο πλαίσιο του panel Kicking Like a Girl.

Στο τέλος Μαΐου ένα βίντεο έκανε τον γύρο των social media με πρωταγωνίστρια την Αγκούσκα Μνιχ. Στο πλάι στέκεται εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες και τις εντυπωσιακές κινήσεις της ο... Κιλιάν Μπαπέ.

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να είναι από τις πιο επιδέξιους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, όμως ένιωσε δέος μπροστά στα πεπραγμένα της Πολωνής Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας και Κατόχου του ρεκόρ Guinness στο Freestyle Football. Το παλμαρέ της κοσμούν πολλές πρωτιές και ατομικά βραβεία. Παγκόσμια Πρωταθλήτρια (2018, 2019, 2021, 2022). Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2017, 2019).

Κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Guinness για το 2021. H Αγκούσκα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο του freestyle football. Πρέσβειρα του Euro Γυναικών έχει συνεργαστεί με αρκετούς διάσημους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Κατάγεται από την Πολωνία αλλά ζει στο Λονδίνο, ωστόσο εμφανίζεται τακτικά σε εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο και καμπάνιες διάσημων επωνυμιών. Θα είναι παρούσα και στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στο πρώτο συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό.

Μπορείτε να δείτε από κοντά τη Αγκούσκα Μνιχ στο GWomen 1rst Women's Sports Summit 2022. Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας ΕΔΩ.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]