LIVE TV – Παρακολουθήστε ζωντανά τις 12 Ώρες του Σίμπρινγκ (vid)

LIVE TV – Παρακολουθήστε ζωντανά τις 12 Ώρες του Σίμπρινγκ (vid)
O δεύτερος μεγάλος αγώνας αντοχής του 2024 ετοιμάζεται να ξεκινήσει και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ολόκληρο σε ζωντανή μετάδοση στο βίντεο που ακολουθεί.

Οι 12 Ώρες του Σίμπρινγκ για το πρωτάθλημα σπορ αγωνιστικών αυτοκινήτων αντοχής της IMSA είναι προ των πυλών. Ο δεύτερος αγώνας της σεζόν αναμένεται με αγωνία και προβλέπεται άκρως συναρπαστικός.

Η χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στην Ντεϊτόνα, με τον ιστορικό 24ωρο αγώνα να προσφέρει έντονες συγκινήσεις μέχρι και τον τερματισμό. Αυτό αναμένεται να επαναληφθεί και στο Σίμπρινγκ, σε έναν αγώνα με επίσης τεράστια ιστορία.

Στο πρωτάθλημα αντοχής της IMSA παίρνουν μέρος αγωνιστικά από τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες. Η κορυφαία είναι η GTP με πρωτότυπα αγωνιστικά όπως του WEC. Συμμετέχουν κατασκευαστές με υβριδικά «θηρία» όπως οι: Porsche, Cadillac, Acura, BMW και Lamborghini.

Ακολουθεί η LMP2 με ενιαίου τύπου πρωτότυπα αγωνιστικά ιδιωτικών ομάδων, ενώ υπάρχουν δύο κατηγορίες με αγωνιστικά GT3, η GTD-Pro και η GTD. Σε αυτές τις κατηγορίες συμμετέχουν οι: Mercedes, Ferrari, Aston Martin, Corvette Racing, Lexus, Lamborgini, BMW, McLaren και Acura.

Η μετάδοση για τις 12 Ώρες του Σίμπρινγκ θα ξεκινήσει στις 15:25 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο.

Φωτογραφίες: Onlyendurance/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!