Lamborghini Arena: Έρχεται η μεγαλύτερη εκδήλωση στην ιστορία της μάρκας

Κώστας Μπιτσικώκος
Lamborghini Arena: Έρχεται η μεγαλύτερη εκδήλωση στην ιστορία της μάρκας
Η πίστα της Ίμολα θα φιλοξενήσει το διήμερο 6-7 Απριλίου μία σειρά από δραστηριότητες για τους φίλους της Lamborghini.

Αυτή τη γιορτή δεν πρέπει να τη χάσει κανένας κάτοχος Lamborghini ή λάτρης της ιταλικής μάρκας. Το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου 2024 η διάσημη πίστα της Ίμολα στην Ιταλία θα φιλοξενήσει την εκδήλωση Lamborghini Arena.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο event που έχει οργανώσει ποτέ η μάρκα από την Σαντ'Αγκατα Μπολονέζε. Εκατοντάδες αυτοκίνητα της Lamborghini θα δώσουν το «παρών», ενώ υπολογίζεται ότι περίπου 500 αυτοκίνητα θα συνθέσουν την μεγαλύτερη παρέλαση που έχει γίνει ποτέ με μοντέλα της μάρκας.

Το πρωί του Σαββάτου 6 Απριλίου στην πίστα θα βρεθούν οι αγωνιστικές Huracan Super Trofeo EVO2, που συμμετέχουν στο ενιαίο πρωτάθλημα Lamborghini Super Trofeo. Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να δουν τη συλλεκτική (μόλις 40 κατασκευάστηκαν) Essenza SCV12. Το hypercar μόνο για την πίστα εφοδιάζεται με ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα που αποδίδει 830 ίππους.

Και βέβαια όλα τα θρυλικά μοντέλα της Lamborghini θα είναι εκεί, ανάμεσά τους η Countach LP 400 S που είχε το ρόλο του pace car στο Grand Prix του Μονακό το 1981.

Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να «βιώσουν» την εμπειρία οδήγησης της Huracan Super Trofeo EVO2 στην πίστα της Ίμολα, μέσω των επαγγελματικών προσομοιωτών.

Photo Credits: Automobili Lamborghini

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!