LIVE TV – Δείτε τον Βαλεντίνο Ρόσι στις 12 Ώρες του Μπάθαρστ (vid)

Στάθης Κοκκορόγιαννης
LIVE TV – Δείτε τον Βαλεντίνο Ρόσι στις 12 Ώρες του Μπάθαρστ (vid)
Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση το θρυλικό αγώνα στο Όρος Πανοράμα της Αυστραλίας για το Intercontinental GT Challenge.

H αγωνιστική δράση συνεχίζεται δίχως διακοπή στον κόσμο των αγώνων αντοχής. Αυτό το σαββατοκύριακο κάνει πρεμιέρα το Intercontinental GT Challenge με τις 12 Ώρες του Μπάθαρστ στη μακρινή Αυστραλία.

Ο αγώνας στο «Βουνό» είναι πάντα ιδιαίτερο καθώς αποτελεί τεράστια πρόκληση για οδηγούς και αγωνιστικά αυτοκίνητα. Συνολικά τρεις κατηγορίες με αγωνιστικά τύπου GT3, GT4 και Class I θα δούμε στις 12 Ώρες του Μπάθαρστ. Τη μάχη στο Όρος Πανοράμα θα δώσουν 31 αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Από τις συμμετοχές ξεχωρίζει η BMW M4 GT3 της WRT, την οποία θα οδηγήσει ο Βαλεντίνο Ρόσι και θα μοιραστεί με τους Ραφαέλε Μαρσιέλο και Μαξίμ Μαρτέν. Άλλες σπουδαίες ομάδες με τεράστια εμπειρία σε αγώνες αντοχής που συμμετέχουν είναι οι: Heart of Racing, Manthey Racing, Sun Enery Racing και Craft-Bamboo Racing.

Ο αγώνας του IGTC θα ξεκινήσει στις 20:30 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο. Λόγω της διαφοράς ώρας με την Αυστραλία, η εκκίνηση θα δοθεί ενώ ο ήλιος δεν έχει ανατείλει ακόμη.

Φωτογραφίες: Team WRT

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!