Η Ducati των 100.000 ευρώ που δεν μπορείς να αγοράσεις (vid)

Κώστας Παστρίμας
Η Ducati των 100.000 ευρώ που δεν μπορείς να αγοράσεις (vid)
Οι συλλεκτικές Ducati Diavel for Bentley αποτελούν τον ορισμό της μοναδικότητας.

Στη σύγχρονη εποχή της μοτοκίνησης, η Ducati Diavel for Bentley δεν αποτελεί απλώς έναν πρεσβευτή της πολυτέλειας, αλλά και ένα τεχνολογικό θαύμα που συνδυάζει την κορυφαία μηχανική εξέλιξη με την απαράμιλλη αισθητική. Η συλλεκτική έκδοση Ducati Diavel for Bentley, που προέκυψε από τη συνεργασία δύο θρυλικών μαρκών, προσφέρεται σε μία περιορισμένη σειρά 500 μονάδων και μία εξαιρετικά αποκλειστική έκδοση των 50 Diavel for Bentley Mulliner, με τις τελευταίες να κατευθύνονται αποκλειστικά σε πελάτες της Bentley, σε τιμή που υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ – και φυσικά να έχουν ήδη εξαντληθεί.

Ducati Diavel
Φωτογραφίες: Ducati

Η Ducati Diavel V4, γνωστή για την απόδοση και άνεση, εμπλουτίζεται με στοιχεία σχεδιασμού από την Bentley Batur, δημιουργώντας μια μοτοσικλέτα που ξεχωρίζει για τη μοναδικότητα, την κομψότητα και την προηγμένη τεχνολογία της. Με τον V4 κινητήρα και τους 168 ίππους που αποδίδει, η Diavel προσφέρει δυσεύρετη στον κόσμο της μοτοσικλέτας ισχύ και απόδοση, ενώ ο εξελιγμένος σχεδιασμός εγγυάται απίστευτη δυναμική και μια οδηγική εμπειρία που δύσκολα συγκρίνεται.

Ducati Diavel
Φωτογραφίες: Ducati

Οι 500 μοτοσικλέτες της σειράς Ducati Diavel for Bentley προσφέρονται σε τιμή περίπου 77.000 ευρώ, αντανακλώντας την αξία μιας μοτοσικλέτας που συνδυάζει τεχνολογία, πολυτέλεια και αποκλειστικότητα. Αποτελεί όχι απλώς ένα δείγμα της ανώτατης ποιότητας αλλά και ένας φόρος τιμής στην κληρονομιά των δύο θρυλικών μαρκών.

Ducati Diavel
Φωτογραφίες: Ducati

Αυτή η συνεργασία αντικατοπτρίζει την τεχνογνωσία και την πρωτοποριακή σκέψη της Ducati και της Bentley, προσφέροντας στους λάτρεις της πολυτέλειας και της ταχύτητας μια μοτοσικλέτα που δεν αποτελεί απλώς ένα μέσο μετακίνησης αλλά ένα έργο τέχνης, ένα σύμβολο στάτους και μια επένδυση που ξεχωρίζει σε κάθε δρόμο και σε κάθε συλλογή.

Φωτογραφίες: Ducati

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!