F1 – Το Netflix ανακοίνωσε ημερομηνία για το νέο κύκλο του «Drive to Survive»

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 – Το Netflix ανακοίνωσε ημερομηνία για το νέο κύκλο του «Drive to Survive»
Όπως κάθε χρόνο, το ντοκιμαντέρ της ψηφιακής πλατφόρμας για τον κόσμο της Formula 1, θα προβληθεί πριν την έναρξη της σεζόν.

Λίγες ημέρες προτού αρχίσει ο μαραθώνιος του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2024, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε… μαραθώνιο μπροστά από την οθόνη, απολαμβάνοντας τη νέα σεζόν του «Formula 1: Drive To Survive». Το δημοφιλές ντοκιμαντέρ του Netflix επιστρέφει και η έκτη του σεζόν αναμένεται με ενδιαφέρον!

Όπως ανακοίνωσε η παγκόσμια ψηφιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας, το «Drive To Survive» θα είναι διαθέσιμο από τις 23 Φεβρουαρίου – δηλαδή την τρίτη και τελευταία ημέρα του μοναδικού τεστ εξέλιξης ενόψει της νέας σεζόν. Και μερικά 24ωρα πριν την έναρξή της!

Πρόκειται για μία παραγωγή της Box to Box Films την οποία υπογράφουν ο Τζέιμς Γκέι-Ρις (Senna, Amy) και ο Πολ Μάρτιν (Diego Maradona) που και φέτος, περιλαμβάνει δέκα γεμάτα ενδιαφέρον επεισόδια.

Σε αυτά είναι έκδηλη η ίντριγκα, το πάθος, οι κόντρες, οι εναλλαγές συναισθημάτων, η πίεση, η απογοήτευση για την αποτυχία και η χαρά για την επιτυχία. Όλο το παρασκήνιο, οι προσωπικές σχέσεις κι όλα όσα δεν είναι ορατά τις ώρες των αγώνων.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον και το πρώτο video trailer της έκτης σεζόν.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!