Ποια μάρκα αυτοκινήτων διπλασιάζει την εγγύησή της στην Ελλάδα

Ποια μάρκα αυτοκινήτων διπλασιάζει την εγγύησή της στην Ελλάδα

Newsroom
Ποια μάρκα αυτοκινήτων διπλασιάζει την εγγύησή της στην Ελλάδα
Ο ανταγωνισμός από νέες μάρκες που έρχονται στη χώρα μας έχει θετικά αποτελέσματα υπέρ του καταναλωτή.

Με εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών καλύπτεται πλέον η πλήρης γκάμα των μοντέλων της Volkswagen στην Ελλάδα, με απόφαση της Kosmocar. Το χρονικό διάστημα ουσιαστικά διπλασιάζεται, καθώς η εγγύηση μέχρι τώρα ήταν διετής και η Kosmocar-Volkswagen προσέφερε τη δυνατότητα επέκτασής της για άλλα δύο έτη. Η εγγύηση έχει διάρκεια 4 έτη ή 80.000 χλμ. (όποιο παρέλθει πρώτα).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Kosmocar-Volkswagen

Η Kosmocar-Volkswagen, όντας απόλυτα πεπεισμένη για την αξιοπιστία των προϊόντων της και στοχεύοντας στην μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων, όσο και υπηρεσιών μετά την πώληση, ενισχύει τη σχέση της μαζί τους προσφέροντας σε όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα Volkswagen, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ή έως τα 80.000 χλμ (όποιο συμβεί νωρίτερα).

Δείτε ακόμα: Το νέο Golf έχει στον εξοπλισμό του κάτι που δεν περιμένεις

Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας ενημερώσουμε πως με την έλευση του 2024, παρέχει την πλήρη γκάμα των μοντέλων της με εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών σε όλους τους πελάτες της.

Με τον τρόπο αυτό ενισχύουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες μας και ταυτόχρονα θωρακίζουμε την επένδυσή τους στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσω του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Volkswagen.

Volkswagen
Φωτογραφία: Volkswagen AG

Photo Credits: Volkswagen AG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!