F1 - Τι ώρα θα δούμε τη μάχη του Άμπου Ντάμπι και πού

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Τι ώρα θα δούμε τη μάχη του Άμπου Ντάμπι και πού
Ήρθε η ώρα του τελευταίου Grand Prix του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.

Έφτασε η ώρα να πέσει η αυλαία στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, με τη φαντασμαγορική Γιας Μαρίνα να φιλοξενεί τον εικοστό-δεύτερο και τελευταίο γύρο του 2023.

Σε ένα Grand Prix που αναμένεται συναρπαστικό, με τον Μαξ Φερστάπεν στην pole για δωδέκατη φορά φέτος και με τον Σαρλ Λεκλέρ να παρατάσσει τη Ferrari του δίπλα στη Red Bull RB19. Έχουμε όμως πολύ ενδιαφέρον grid και η μάχη των 58 γύρων στο μήκους 5.2 χιλιομέτρων σιρκουί, θα προσφέρει συγκινήσεις.

» Το πρόγραμμα όλων των τηλεοπτικών μεταδόσεων της ημέρας

Το Formula 1 Show

Το κύκνειο άσμα της σεζόν θα μεταδοθεί LIVE σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+, με την εκκίνηση να είναι προγραμματισμένη στις 14.00. Στην εκπομπή «Formula 1 Show», που ξεκινά στις 14:00, μπορείτε να παρακολουθήσετε μεταξύ άλλων μια αποκλειστική συνέντευξη του επί 18 σεζόν επικεφαλής της Scuderia ToroRosso/AlphaTauri, Φρανζ Τοστ, που μιλάει για την πορεία του στη Formula 1 αλλά και τα δύο μεγάλα ταλέντα που ανέδειξε η ιταλική ομάδα: τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαξ Φερστάπεν.

Παράλληλα, η οδηγός αγώνων Βίκυ Πίρια, μοιράζεται το πάθος της για τους τέσσερις τροχούς και μας μιλάει για τις γυναίκες στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, τη μετάβαση από μονοθέσια σε GT αλλά και τη μεγάλη της αγάπη: τη Φολέγανδρο!

Η απεσταλμένη του ΑΝΤ1 στο Άμπου Ντάμπι, Μαρία Θωμά, θα μας μεταφέρει τον παλμό του τελευταίου αγώνα της χρονιάς. Στην παρουσίαση της εκπομπής «Formula 1 Show» αλλά και την περιγραφή του αγώνα, θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης και ο Πάνος Σεϊτανίδης.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις και οι εκπομπές σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

Formula 1 Show, 14:00 ANT1, ANT1+
Αγώνας, 15:00 ANT1, ANT1+
Formula 1 Show, Με τη λήξη του αγώνα ΑΝΤ1+

F1 Show

Δείτε όλες τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας πατώντας εδώ.

LIVE και στο Gazzetta

Όμως όπως πάντα, παράλληλα με την τηλεοπτική κάλυψη, υπάρχει και η online κάλυψη από το Gazzetta για όσα θα συμβαίνουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Μην χάσετε το LIVE του gMotion που παραδοσιακά είναι powered by Ford και ξεκινά στις 14:30 για να μπείτε σε κλίμα αγώνα.

Τι ακολουθεί

Οι ομάδες θα παραμείνουν στο Άμπου Ντάμπι, όπου θα κάνουν δοκιμές εξέλιξης την επόμενη εβδομάδα ενόψει του πρωταθλήματος του 2024.

Το επόμενο πρωτάθλημα ξεκινά στις 2 Μαρτίου 2024 στην πίστα του Σακχίρ στο Μπαχρέιν, αριθμεί συνολικά 24 αγώνες και θα μεταδοθεί αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

Φωτογραφίες: Getty Images/Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!