F1 - Τι ώρα θα δούμε τη Ferrari να εκκινεί στο 1-2 και πού

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Τι ώρα θα δούμε τη Ferrari να εκκινεί στο 1-2 και πού
Το αποψινό Grand Prix της Πόλης του Μεξικού αναμένεται να είναι συναρπαστικό.|

Ημέρα αγώνα στον μαγικό κόσμο της Formula 1 και μάλιστα ενός Grand Prix το οποίο αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το αποτέλεσμα της μάχης των κατατακτήριων δοκιμών συνηγορεί σε αυτό, με τη Scuderia Ferrari να «κλειδώνει» την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

Ο Σαρλ Λεκλέρ είναι στην pole position για 22η φορά στην καριέρα του ενώ ο Κάρλος Σάινθ τον πλαισιώνει, στο πρώτο 1-2 της ιταλικής ομάδας επί Μεξικανικού εδάφους από το 2019. Με τον Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing να εκκινεί τρίτος, έχουμε μία σχάρα εκκίνησης που υπόσχεται συγκινήσεις! Πού και πότε θα δούμε λοιπόν όλη τη δράση από το Autodromo Hermanos Rodriguez;

Η εκκίνηση στην TV

Το Grand Prix της Πόλης του Μεξικού είναι προγραμματισμένο για τις 22:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί παράλληλα, από ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Στη συνδρομητική πλατφόρμα, όπως πάντα, χωρίς διακοπές για διαφημίσεις.

GP Μεξικού 2022

Στην περιγραφή του δέκατου-ένατου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος θα είναι οι Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης και στο σχολιασμό, ο οδηγός αγώνων Σταμάτης Κατσίμης.

«Formula 1 Show» γεμάτο αποκλειστικότητες

Μία ώρα πριν σβήσουν τα κόκκινα φώτα στο Μεξικό, θα ξεκινήσει το «Formula 1 Show» που περιλαμβάνει πληθώρα αποκλειστικών θεμάτων και θα μεταδοθεί κι αυτό παράλληλα σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

Ο Μικ Σουμάχερ της Mercedes-AMG εξηγεί τις λειτουργίες, τα υλικά, τα χρώματα του κράνους του για το ελληνικό κοινό, ο Νίκο Χούλκενμπεργκ της Haas F1 θυμάται τα λίγα ελληνικά που ξέρει και μιλάει στον Πάνο Σεϊτανίδη για τον δαιμόνιο Γκίνθερ Στάινερ και το πόσο κοντά βρέθηκε στη Scuderia Ferrari ενώ ο Εστεμπάν Οκόν αποκαλύπτει την έως τώρα επικοινωνία του με τον νέο επενδυτή στην Alpine F1, ηθοποιό Ράιν Ρέινολντς.

Επιπρόσθετα, θα προβληθεί αφιέρωμα στον τοπικό ήρωα Σέρχιο Πέρεζ, ιστορική αναδρομή σε Grand Prix Μεξικού προηγούμενων δεκαετιών κ.α.

Το LIVE του Gazzetta

Όμως πλήρης αναμετάδοση όσων θα συμβαίνουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν θα υπάρχει μόνο στην τηλεόραση – θα βρείτε και στο αγαπημένο σας αθλητικό site!

Μη χάσετε λοιπόν το καθιερωμένο LIVE του gMotion by Gazzetta και της Ford για να μπείτε σε κλίμα αγώνα, εμείς έχουμε «εκκίνηση» στις 21.30. Και μέχρι μετά τα μεσάνυχτα, θα μπορείτε να βρείτε γραπτή περιγραφή, σχόλιο, παρασκήνιο και εικόνες από όσα συμβαίνουν στο Μεξικό!

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!