F1 - Οι ώρες των σημερινών μεταδόσεων από το Τέξας

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Οι ώρες των σημερινών μεταδόσεων από το Τέξας
Η αγωνιστική δράση θα είναι καταιγιστική, περιλαμβάνει τόσο Formula 1 όσο και F1 Academy και θα μεταδοθεί από το ΑΝΤ1+.

Μετά από διάλειμμα μίας εβδομάδας, η Formula 1 πάτησε ξανά γκάζι, αυτή τη φορά με το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών που αποτελεί τον δέκατο-ένατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος που μεταδίδεται αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Όλα ξεκίνησαν με τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής και τη μάχη της pole position για τον αγώνα της Κυριακής, την οποία κατέκτησε μετά από μία συναρπαστική διαδικασία ο Σαρλ Λεκλέρ για τη Scuderia Ferrari.

Σήμερα, στις 20.30 έχουμε τη μάχη του Sprint Shootout, που θα καθορίσει τη σειρά εκκίνησης στο Sprint που θα ξεκινήσει στη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Στην περιγραφή θα είναι οι Τάκης Πουρναράκης-Πάνος Σεϊτανίδης.

Όμως το τηλεοπτικό μενού από όσα γίνονται στο Όστιν δεν περιορίζονται στη Formula 1. Η συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ θα μεταδώσει LIVE και τους τρεις αγώνες στο πλαίσιο του τελευταίου γύρου του F1 Academy. Στην περιγραφή των αγώνων του θεσμού με αποκλειστικά γυναίκες οδηγούς θα είναι η Μαρία Ανδρεάδη και ο Κώστας Λεώνης.

Οι μεταδόσεις στο ΑΝΤ1+

17.45 F1 Academy Αγώνας 1, ΑΝΤ1+
20.30 F1 Sprint Shootout, ANT1+
23.30 F1 Academy Αγώνας 1, ΑΝΤ1+
01.00 (Κυριακή), F1 Sprint, ANT1+

Τα LIVE του Gazzetta

Παράλληλα με την τηλεοπτική κάλυψη, «τρέχει» και η γραπτή κάλυψη του Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από το Gazzetta, πράγμα που άλλα τρία LIVE!

Σήμερα, Σάββατο 21/10 έχουμε «εκκίνηση» στο live του Sprint Shootout στις 20.15 και μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Sprint. Την Κυριακή 22/10, το ραντεβού μας είναι στις 21.30, με το LIVE του Κυρίως Αγώνα.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!