F1 - O Βολφ μαρτύρησε το... φλερτ του Χάμιλτον με τη Ferrari

F1 - O Βολφ μαρτύρησε το... φλερτ του Χάμιλτον με τη Ferrari
O Αυστριακός δεν δίστασε να αποκαλύψει τις παρασκηνιακές συνομιλίες του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Scuderia Ferrari.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συνομιλίες ανάμεσα στον Λιούις Χάμιλτον και τη Scuderia Ferrari. Σε αυτό... βοήθησε η καθυστερημένη ανανέωση της συνεργασίας του με τη Mercedes-AMG και η κακή αγωνιστική φόρμα της ιταλικής ομάδας στη Formula 1, που ήταν τροφή για σχόλια στον Τύπο και τα social media.

H παραμονή του Βρετανού στο γερμανικό στρατόπεδο επισημοποιήθηκε πριν το Grand Prix Ιταλίας. Ωστόσο οι επαφές με τη Ferrari ήταν πραγματικές όπως παραδέχθηκε ο ίδιος. Μπορεί να μην μπήκε σε λεπτομέρειες για το τι πραγματικά συνέβη, όμως υπάρχει κάποιος άλλος που… δεν δίστασε να τα πει όλα.

Ο λόγος για τον επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ, ο οποίος μίλησε στη gazzetta dello sport για όλα όσα του είπε Χάμιλτον για τις συνομιλίες του με τη Ferrari: «Αργήσαμε να κάνουμε την ανακοίνωση του νέου συμβολαίου, όμως ήταν ξεκάθαρο πως ο Χάμιλτον θα παραμείνει μαζί μας. Πάντα ήμασταν ξεκάθαροι ο ένας με τον άλλο. Πριν από λίγο καιρό μου είπε πως δείπνησε με τον Τζον Έλκαν (πρόεδρο της Ferrari) αλλά μου ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να πάει σε καμία άλλη ομάδα. Όταν ξεκίνησαν να κυκλοφορούν οι φήμες μου είπε πως δεν κάνει καμία διαπραγμάτευση και δεν ήξερε από πού προέρχονταν οι ιστορίες. Ο Λιούις έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο μετά από έξι μήνες, αλλά αυτό έγινε για εμπορικούς λόγους. Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία. Επιπλέον έχουμε για δύο ακόμη χρόνια τον Τζορτζ Ράσελ, ο οποίος είναι η επόμενη γενιά μετά τον Χάμιλτον στη Mercedes. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους έχουμε».

Ο Βολφ στο παρελθόν έχει παραδεχθεί πως θέλει τον Χάμιλτον στη Mercedes ακόμα και μετά το τέλος της καριέρας του. Μάλιστα, πιστεύει πως μπορεί να ηγηθεί της ομάδας της Formula 1.

Φωτογραφίες: Mercedes

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!