BMW R 12 nineT: Νέος καμβάς για customizing

BMW R 12 nineT: Νέος καμβάς για customizing
Η νέα roadster R 12 nineT ήρθε με απεριόριστες δυνατότητες customizing και εξατομίκευσης για να σηματοδοτήσει τα 100 χρόνια ιστορίας της BMW Motorrad.

Όπως και η BMW R nineT το 2013, έτσι και η νέα BMW R 12 nineT η οποία την αντικαθιστά είναι μια κλασική roadster αισθητικά, αλλά με προηγμένη μηχανικά μέρη. Ταυτόχρονα, αποτελεί τη βάση για σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες customizing και εξατομίκευσης.

BMW R 12 nineT

Η νέα μοτοσικλέτα αποτίει φόρο τιμής στην BMW R 32 του 1923, η οποία ακριβώς 100 χρόνια πριν βασιζόταν στον ίδιας αρχιτεκτονικής, επίπεδο δικύλινδρο κινητήρα (flat-twin). Ο αδιαμφισβήτητος σχεδιασμός του boxer, η ισχυρή επιτάχυνση, η μοναδική απόδοση ισχύος, ο χαρακτηριστικός ήχος και η ομαλή του λειτουργία, τον κατέστησαν γρήγορα θρυλικό συνώνυμο των μοτοσικλετών BMW.

BMW R 12 nineT

Με τον αεροελαιόψυκτο boxer κινητήρα, η νέα R 12 nineT συνεχίζει αυτή τη σπουδαία παράδοση. Ο αριθμός 12 στην ονομασία του μοντέλου αναφέρεται στην χωρητικότητα του κινητήρα, όπως συμβαίνει με πολλά μοντέλα στην ιστορία της BMW Motorrad - και αντίστοιχα με τη σημερινή R 18.

BMW R 12 nineT

Η καθαρόαιμη κλασική εμφάνιση και η προσοχή στη λεπτομέρεια αποτέλεσαν τα κυρίαρχα σημεία στη φάση σχεδιασμού της μοτοσικλέτας. Ακόμη περισσότερο από την προκάτοχό της, η νέα R 12 nineT συνδυάζει τον στιβαρό χαρακτήρα του boxer κινητήρα και το εμβληματικό στυλ μοτοσικλετών παλαιότερων εποχών με καινοτόμες τεχνολογίες και μία αρθρωτή φιλοσοφία που προσφέρει στον αναβάτη ένα μέγιστο αριθμό επιλογών εξατομίκευσης.

BMW R 12 nineT

Αποφεύγοντας κάθε τι περιττό και παραμένοντας προσηλωμένη στις βασικές αξίες των μοτοσικλετών, προσφέρει την ιδανική βάση για να χτίσει κανείς τη μηχανή των ονείρων του.

BMW R 12 nineT

Περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την απόδοση της BMW R 12 nineT, θα δοθούν από τη γερμανική μάρκα στη δημοσιότητα το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!