Ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας για τη Formula 1 αποκαλύπτει: «O Μπραντ Πιτ οδηγεί ήδη μονοθέσιο»

Ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας για τη Formula 1 αποκαλύπτει: «O Μπραντ Πιτ οδηγεί ήδη μονοθέσιο»
O Τζόζεφ Κοζίνσκι, σκηνοθέτης blockbuster όπως το «Top Gun: Maverick», μίλησε για τη νέα ταινία που έχει θέμα την F1, πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ και σύμβουλο τον Λούις Χάμιλτον.

Το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν στη Formula 1 αναμένεται να αρχίσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας με θέμα το κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ. Λεπτομέρειες για την ταινία αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Τζόζεφ Κοζίνσκι, μιλώντας στο περιοδικό της Porsche. Ο Κοζίνσκι είναι διάσημος από τις ταινίες δράσης που έχει δημιουργήσει, με πιο πρόσφατη το «Top Gun: Maverick».

Σύμφωνα με τον 49χρονο Αμερικανό σκηνοθέτη, ο Μπραντ Πιτ έχει ήδη κάνει μαθήματα οδήγησης μονοθεσίων και συγκεκριμένα αυτών της Formula 2. «Η ταινία που ετοιμάζουμε πρέπει να είναι ρεαλιστική. Θέλω να κατανοήσω την οπτική του οδηγού πριν από την κορυφή της στροφής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κοζίνσκι.

Στην ταινία συμμετέχει ως σύμβουλος και παραγωγός ο Λούις Χάμιλτον, ο οποίος έχει συνομιλήσει και συναντηθεί αρκετές φορές τόσο με τον Κοζίνσκι όσο και με τον Πιτ. «Συνεργαζόμαστε στενά και με τη διοίκηση της Formula 1, όπως με το ναυτικό των ΗΠΑ στην περίπτωση του Top Gun», ανέφερε ο Κοζίνσκι.

Μάλιστα δεν απέφυγε να μοιραστεί ορισμένες λεπτομέρειες του σεναρίου: «Η ιστορία της ταινίας έχει να κάνει με αυτούς που ταράζουν τα νερά. Ο Μπραντ Πιτ υποδύεται έναν πρώην οδηγό αγώνων, ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο της δεκαετίας του ΄90, ο οποίος όμως έχασε την ευκαιρία του για επιτυχία. Δεκαετίες μετά επιστρέφει στη Formula 1, ως επικεφαλής ομάδας-αουτσάιντερ». Σύμφωνα με τον Κοζίνσκι η επικεφαλής του τεχνικού τμήματος της ομάδας είναι γυναίκα.

Kosinski

«Στην ταινία τονίζουμε τις μοναδικές αλληλεξαρτήσεις μεταξύ της τεχνολογίας, του ταλέντου οδήγησης και του επιχειρηματικού τομέα. Αλληλεξαρτήσεις τις οποίες θέλουμε να επικοινωνήσουμε, από κοινού με την ασύλληπτη ταχύτητα», προσέθεσε ο Αμερικανός σκηνοθέτης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!