Hennessey H700 Corvette: Ωμή δύναμη (vid)

Newsroom
Hennessey H700 Corvette: Ωμή δύναμη (vid)
Το πρόσφατο project του βελτιωτικού οίκου από το Τέξας αφορά την Corvette C8 Stingray, η οποία μεταμορφώνεται αισθητικά και ουσιαστικά σε κάτι ακόμα πιο άγριο.

Η λίστα με τα αυτοκίνητα που έχουν δεχτεί τη... φροντίδα της Hennessey περιλαμβάνει από εξάτροχο pick up 1.000 ίππων μέχρι hypercar για πίστες. Η εταιρεία από το Τέξας που ειδικεύεται στη βελτίωση παρουσίασε τη νέα της δημιουργία: την H700 Corvette C8 Stingray.

Οι επεμβάσεις που έχουν γίνει τόσο στο hardware όσο και στο software του κινητήρα περιλαμβάνουν supercharger, intercooler, σύστημα εξάτμισης, χαρτογράφηση κ.α. Αλλά και νέους τροχούς αλλά και αισθητικές αλλαγές, όπως τα αυτοκόλλητα στο αμάξωμα.

Μέσω όλων των παραπάνω, ο V8 χωρητικότητας 6,2 λίτρων της C8 Corvette Stingray αποδίδει 718 ίππους και 865 Nm ροπής. Ως αποτέλεσμα, η H700 ξεπερνά σε δύναμη ακόμα και την κορυφαία έκδοση του σπορ coupe, την C8 Z06.

Και αν αναρωτιέστε τι ζητά η Hennessey, το απλό πακέτο με τις επεμβάσεις στον κινητήρα κοστίζουν 34.950 δολάρια ενώ το πλήρες πακέτο (+τροχοί, εξάτμιση, αυτοκόλλητα) 49.950 δολάρια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!