Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς: Τα αυτοκίνητα των φιναλίστ του Australian Open (vid)

Κώστας Μπιτσικώκος
Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς: Τα αυτοκίνητα των φιναλίστ του Australian Open (vid)
Οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν την Κυριακή στην Rod Laver Arena για τον τίτλο στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς. Τι γίνεται όμως στα γκαράζ τους;

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί στον τελικό ενός Grand Slam. Απέναντί του θα βρει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όπως στο Ρολάν Γκαρός του 2021. Τώρα όμως δηλώνει πως είναι σε αποστολή για να κατακτήσει τον τίτλο.

Έξω από τα κορτ, οι δύο τενίστες έχουν μία κοινή αγάπη. Αυτή για τα αυτοκίνητα, καθώς τόσο ο Τσιτσιπάς όσο και ο Τζόκοβιτς διαθέτουν αρκετά στο γκαράζ των οικιών τους. Αυτοκίνητα που συχνά παρουσιάζουν μέσω των λογαριασμών τους στα social media.

Οι περισσότεροι θα θυμούνται τον Έλληνα τενίστα να κάνει την πρώτη του επαφή, το καλοκαίρι του 2019, με το Tesla Model 3. Το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο με τις πινακίδες του Μονακό, το οποίο ο Τσιτσιπάς έχει βαφτίσει «Ιούλιο», από το όνομα της μητέρας του.

Πιο πρόσφατα τον είδαμε να περιποιείται μία Ferrari F430

ενώ το περασμένο καλοκαίρι δώρισε στον πατέρα του μία DBX, το πρώτο SUV της Aston Martin. Παραμένει πάντως άγνωστο αν ο Απόστολος Τσιτσιπάς αφήνει τον Στέφανο να την οδηγήσει.

Από την πλευρά του, ο 35χρονος Σέρβος έχει ένα πλουσιότερο γκαράζ. Με supercars αλλά και πιο ταπεινά αυτοκίνητα. Ένα από αυτά είναι το ηλεκτρικό Peugeot e-208, το οποίο οδηγεί ο Τζόκοβιτς στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την γαλλική μάρκα.

Ο Νόλε έχει πάντως ένα γκαράζ αρκετών εκατομμυρίων ευρώ στη βίλα του στην Μαρμπέγια της Ισπανίας. Εκεί βρίσκονται μεταξύ άλλων μία Bentley Continental GT, μία Mercedes-Benz S500, μία Aston Martin DB9 και ένα Audi R8. Ο Τζόκοβιτς έχει φωτογραφηθεί παλαιότερα να οδηγεί και ένα Tesla Model X.

Τζόκοβιτς Tesla Model X

Φωτογραφίες: ATP Tour, twitter, instagram

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!