Formula 1: Θα είναι αυτά τα χρώματα της Andretti Cadillac;

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Θα είναι αυτά τα χρώματα της Andretti Cadillac;
Η προσπάθεια της Andretti να μπει στην F1 συμμαχώντας με τη General Motors έχει ήδη γίνει αντικείμενο CGI επεξεργασίας.

Ο Σον Μπουλ είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους σχεδιαστές που «έκαναν όνομα» μέσω των social media. Σε τέτοιο βαθμό, που τα τελευταία χρόνια -κι όχι άδικα- εμπλέκεται ενεργά σε αγωνιστικά project ομάδων και αυτοκινητοβιομηχανιών.

Όμως δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει κι αυτό για το οποίο έγινε γνωστός: να μας χαρίζει ματιές σε ένα ενδεχόμενο μέλλον, αποτυπώνοντας μέσω CGI το livery που θα μπορούσαν να έχουν κάποιες ομάδες που ακόμα δεν έχουν υπόσταση.

Andretti Cadillac

Όπως για παράδειγμα η Andretti Global, που εδώ και καιρό χτυπά την πόρτα του μαγικού κόσμου της Formula 1.

Κι αν έως τώρα η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και η FIA σχεδόν… σφύριζαν αδιάφορα, η ανακοίνωση της συμμαχίας της αμερικανικής εταιρείας με τη τον κολοσσό που ακούει στο όνομα General Motors, αλλάζει τα δεδομένα.

Andretti Cadillac

Μία συνεργασία που θα έχει ως βάση το brand της Cadillac, με αποτέλεσμα η αίτηση συμμετοχής στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού να αφορά την Andretti-Cadillac.

O Σον λοιπόν, πήρε στοιχεία από το «περιτύλιγμα» που έχουν τα αγωνιστικά της αμερικανικής μάρκας στο παράλληλο πρόγραμμα LMDh των αγώνων αντοχής και μας παρουσιάζει ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο.

Andretti Cadillac

Η Andretti-Cadillac μπορεί να μη βρεθεί ποτέ στην F1 ή μπορεί να βρεθεί και η τελική της εμφάνιση στις πίστες να είναι πολύ διαφορετική, ωστόσο, αυτό που παρουσίασε ο ταλαντούχος σχεδιαστής, είναι άκρως ενδιαφέρον!

Λεπτομέρεια που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο σχεδιαστής έχει επιλέξει το #47 στο μονοθέσιο. Κι αυτός, είναι ο αριθμός του Μικ Σουμάχερ.

Andretti Cadillac

Andretti Cadillac

Credits: Sean Bull Design

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!