Formula 1: Οι πιο ευτυχισμένοι μπαμπάδες του κόσμου (vid)

Formula 1: Οι πιο ευτυχισμένοι μπαμπάδες του κόσμου (vid)
Το Grand Prix της F1 στη Μεγάλη Βρετανία μας χάρισε αξιομνημόνευτες στιγμές και μετά το φινάλε του.

Το Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας τα είχε όλα! Είχε ατυχήματα (ευτυχώς δίχως τραυματισμούς), προσπεράσματα, διακοπές, θέαμα και ανατροπές, χαρίζοντάς μας πραγματικά δεκάδες αξιομνημόνευτες στιγμές.

Όμως αυτό το… σερί, δε σταμάτησε με το πέσιμο της καρό σημαίας συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των απονομών στο βάθρο. Συγκεκριμένα, κάτω από αυτό!

Ενώ ο Σέρχιο Πέρεζ βρισκόταν στο δεύτερο σκαλί παρότι είχε πέσει τελευταίος μετά την επανεκκίνηση κι ο Λούις Χάμιλτον είχε κάνει επιτέλους έναν αγώνα όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, τερματίζοντας στην τρίτη θέση, οι… μπαμπάδες τους ήταν κάτω από το βάθρο και τους κοιτούσαν με περηφάνια.

Και κάπου εκεί, ο Αντόνιο Πέρεζ άρπαξε τον Άντονι Χάμιλτον, τον αγκάλιασε με την ελευθερία κινήσεων που χαρίζει η πατρική περηφάνια και του έδωσε κι ένα φιλί. Την ίδια ώρα, ο Βρετανός χαμογελούσε κάπως αμήχανα!

Και το κερασάκι στην τούρτα, στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο twitter η Formula 1, είναι πως όλα αυτά έγιναν υπό το βλέμμα κάποιου εν ονόματι... Τομ Κρουζ!

Φωτογραφία: F1/Twitter

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!