Formula 1: Το Gazzetta «τρέχει» με διπλό LIVE στο Instagram για το GP Καναδά

Formula 1: Το Gazzetta «τρέχει» με διπλό LIVE στο Instagram για το GP Καναδά
Πατάμε γκάζι στην ενημέρωση σχετικά με το Grand Prix της F1 στο Μοντρεάλ, για να μη χάσετε… χιλιόμετρο!

Αγωνιστική πανδαισία σήμερα στο Gazzetta, καθώς ανεβάζουμε ταχύτητα και πατάμε γκάζι στην ενημέρωση σχετικά με όσα συμβαίνουν στις πίστες του κόσμου.

Με LIVE εικόνα από τους αγώνες του Τζώρτζη Μαρκογιάννη στην Ιταλική Formula 4, LIVE κάλυψη του MotoGP Γερμανίας και ως κυρίως πιάτο, την κάλυψή μας για το Grand Prix της Formula 1 στον Καναδά!

Στις 20.30 θα ξεκινήσει το LIVE του Gazzetta για όσα θα συμβαίνουν στο σιρκουί Ζιλ Βιλνέβ. Με εικόνες videos, παρασκήνιο, γραπτή περιγραφή του αγώνα και σχόλιο για όσα συμβαίνουν στο πλαίσιο του ένατου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

F1 Live

Όμως για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, δίνουμε ραντεβού και στο Instragram του Gazzetta. Και μάλιστα διπλό!

Στις 20.55 έχουμε το «THE GRID». Ο Πάνος Σεϊτανίδης θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις της τελευταίας στιγμής, το grid, τις επιλογές ελαστικών αλλά θα κάνει και LIVE περιγραφή όσων θα συμβούν στην εκκίνηση και τον πρώτο γύρο του αγώνα.

Και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και τα πρώτα ρεπορτάζ στα άρθρα του gMotion, θα υπάρξει και δεύτερο LIVE. Γύρω στις 23.15 (αν δεν υπάρξει σημαντική καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του αγώνα, με κόκκινες σημαίες, διακοπές κτλ), έχουμε το «F1 POST RACE SHOW». Ο Πάνος Σεϊτανίδης υποδέχεται τον Τάκη Πουρναράκη και μαζί θα σχολιάσουν όσα θα έχουν συμβεί στο Μοντρεάλ, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Σήμερα η Formula 1 πατάει για τα καλά γκάζι στο Gazzetta!

Groundhog

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!