O Φλόιντ Μεϊγουέδερ αγόρασε αυτοκίνητα για τους φίλους του και την 29η Rolls-Royce της συλλογής του

O Φλόιντ Μεϊγουέδερ αγόρασε αυτοκίνητα για τους φίλους του και την 29η Rolls-Royce της συλλογής του
Λίγες ημέρες πριν από την επόμενη εμφάνισή του σε ρινγκ, ο Αμερικανός πυγμάχος αποφάσισε να ξοδέψει 800.000 ευρώ σε ένα ιδιαίτερο δώρο στους φίλους του και στον εαυτό του.

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ είναι ένας από τους διασημότερους μποξέρ στην ιστορία και για πολλούς θεωρείται ένας από τους καλύτερους που έχουν πατήσει το πόδι τους σε ρινγκ. Μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όμως συνεχίζει να πραγματοποιεί αγώνες, όταν βρίσκει το οικονομικό κίνητρο.

Γνωστό επίσης είναι το πάθος του για τα αυτοκίνητα και μάλιστα στο γκαράζ του έχει ορισμένα από τα πιο ακριβά μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει σε μαύρο ή λευκό χρώμα. Λίγο πριν τον αγώνα του με τον Λόγκαν Πολ τον Ιούνιο του 2021 θέλησε να κάνει μερικά δώρα στον εαυτό του και τους φίλους του.

Ο Μεϊγουέδερ λοιπόν, όπως αναφέρει το TMZ επισκέφθηκε την αντιπροσωπία Towbin Auto Group στο Λας Βέγκας όπου αποφάσισε να κάνει τις εξής αγορές. Ο Αμερικανός πήρε μία Rolls-Royce White Ghost, μία Mercedes S560, ένα Dodge Journey, δύο Dodge Charger και τρία Dodge Challenger. Το κόστος των παραπάνω ανέρχεται στις 824 χιλιάδες ευρώ. Όμως αποφάσισε να κάνει κι ένα δώρο στον εαυτό του, αγοράζοντας μία δεύτερη Rolls-Royce White Ghost.

Φημολογείται μάλιστα πως ο μποξέρ, με ρεκόρ 50-0, έχει αγοράσει από τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία συνολικά 157 οχήματα. Μάλιστα, υπολογίζεται πως η συλλογή των πολυτελών αυτοκινήτων του, που περιλαμβάνει 29 διαφορετικές Rolls Royce, έχει αξία μεγαλύτερη από 20 εκατομμύρια ευρώ.

O Μεϊγουέδερ πάντως δεν κρατά μυστική τη συλλογή του, έχοντας ανεβάσει αρκετά βίντεο στους λογαριασμούς του στα social media. Ένα από αυτά είναι το παρακάτω.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!