Το νέο Opel GTC

Gazzetta team
Το νέο Opel GTC
H νέα στήλη μας AutoGazzetta συνεχίζει τις παρουσιάσεις της στον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου. Μάθετε λοιπόν όλα τα στοιχεία για το σούπερ νέο GTC της Opel που θα κυκλοφορήσει μετά το καλοκαίρι.

Το τρίθυρο κόμπακτ μοντέλο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά επίσημα στο κοινό περί τα μέσα Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της Εκθεσης της Φρανκφούρτης και βασίζεται στο Astra, όμως για να υπογραμμιστεί ο αυτόνομος χαρακτήρας του ονομάζεται απλά GTC. Ευτυχώς οι άνθρωποι της Opel τόλμησαν και υιοθέτησαν σε μεγάλο βαθμό τις γραμμές του πειραματικού GTC Concept, που αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του 2010 στο Παρίσι και έτσι προέκυψε ένα εξαιρετικά γοητευτικό και νεανικό μοντέλο.

Οι τιμές του παραμένουν προς το παρόν άγνωστες, θεωρείται όμως βέβαιο ότι θα είναι προσγειωμένες, ενώ η γκάμα των κινητήρων θα απαρτίζεται πιθανότατα μόνον από υπερτροφοδοτούμενα μηχανικά σύνολα. Οι βενζινοκινητήρες θα αποδίδουν από 120 έως 180 ίππους και οι ντιζελοκινητήρες από 110 έως 160 άλογα, παράλληλα εξελίσσεται και μία πανίσχυρη έκδοση OPC με περίπου 250 ίππους! Όσο για την ονομασία GTC δεν πρέπει να μάς ξενίζει, καθώς κοσμούσε ήδη από το 2005 έως το 2010 όλες τις τρίθυρες εκδόσεις του Astra.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!