Αταμάν: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Σαμοντούροβ»

Αταμάν: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Σαμοντούροβ»

Newsroom
Ο Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό

bet365

Όλα όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR καθάρισε την πρώτη αναμέτρηση της σειράς των προημιτελικών του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 84-66, κάνοντας έτσι το 1-0.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στην επικινδυνότητα αυτών των αγώνων ενώ στάθηκε στην παρουσία του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ.

«Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι των playoffs. Τέτοια παιχνίδια είναι πάντα επικίνδυνα, γιατί έχουμε πολλούς τραυματισμούς και η συγκέντρωση των περισσοτέρων μας είναι στο Final Four.

Μοιράσαμε τα λεπτά και αρκετοί παίκτες είχαν καλή συνεισφορά. Ξανά, όπως και στο παιχνίδι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Σαμοντούροβ, ο οποίος αγωνίστηκε για 19 λεπτά.

Κερδίσαμε με τους νέους παίκτες, όπως ο Σαμοντούροβ και ο Πάνος (Καλαϊτζάκης) να έχουν καλή συνεισφορά. Φυσικά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και στη Θεσσαλονίκη, πριν από το Final Four».

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα