Euroleague: Με Λεσόρ και Ναν η καλύτερη πεντάδα της σεζόν

Λεσορ Ναν
H Euroleague ανακοίνωσε την καλύτερη πεντάδα της σεζόν στην οποία συμπεριλαμβάνονται δύο παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR, ο Κέντρικ Ναν και ο Ματίας Λεσόρ.

Έντονο ήταν το «πράσινο» χρώμα στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν στην Euroleague !

H διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την All Euroleague First Team στην οποία έδωσαν το «παρών» οι Ματίας Λεσόρ ως ο σέντερ της ομάδας και ο Κέντρικ Ναν για τις θέσεις των γκαρντ.

Την καλύτερη πεντάδα της χρονιάς συμπλήρωσαν ο Φακούντο Καμπάτσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό και ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις της Φενέρμπαχτσε.

Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος οι φίλαθλοι, τα media, οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων στους οποίους μοιράστηκε το 25% των συνολικών ψήφων.

Ο Κέντρικ Ναν τελείωσε τη σεζόν έχοντας 15.9 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ αντίστοιχα ο Ματίας Λεσόρ μέτρησε 13.7 πόντους, 6.2 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Αντίστοιχα ο Φακούντο Καμπάτσο είχε 11.7 πόντους, 6.5 ασίστ, 2.9 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα, ο Μάικ Τζέιμς 17.9 πόντους, 5.1 ασίστ, 4.1 ριμπάουντ και 1.2 κλεψίματα, ενώ ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις 14.1 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1 κλέψιμο σε κάθε παιχνίδι.

Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Euroleague, με την παρουσία του Κώστα Σλούκα να δεσπόζει! Οι Μάριο Χεζόνια, Λορέντζο Μπράουν, Γουέιντ Μπάλντγουιν και Έντι Ταβάρες ήταν εκείνοι που συμπλήρωσαν την δεύτερη καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

@Photo credits: INTIME