Τα δύο «τερατάκια» που... πήραν τον Ρομπέρτο!

Τα δύο «τερατάκια» που... πήραν τον Ρομπέρτο!

bet365

To Gazzetta Geekend Journal αποχαιρετά τον Ρομπέρτο, προσπαθώντας να μπει, αν και είναι αδύνατον, στην καρδιά του και στο πως ένιωθε τα βράδια που κοιμόταν χωρίς να αγκαλιάσει και να φιλήσει τα παιδιά του.

Όποιος είναι γονέας μπορεί να καταλάβει. Μπορεί να νιώσει και να αισθανθεί πως είναι να περνάς την καθημερινότητά σου στην οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή σου, βλέποντας ό,τι πολυτιμότερο έχεις να το βλέπεις να σου λέει «σ' αγαπώ, μου λείπεις» και να μην μπορείς να το αγκαλιάσεις, να το φιλήσεις.

Ο Ρομπέρτο τα δύο από τα τρία χρόνια παρουσίας του στο Λιμάνι δεν τα πέρασε τόσο εύκολα όσο νομίζαμε, βλέποντάς τον να παίζει ή να εμφανίζεται στις κοινωνικές εκδηλώσεις της ομάδας του. Ο χωρισμός του με την εντυπωσιακή Μάρτα, αναπόφευκτα έφερε και την απόσταση με τα δύο «τερατάκια» του. Έτσι αποκαλούσε συχνά-πυκνά την την Μπελίζ και τον Έντσο, τα δύο του παιδιά, τις δύο του μεγάλες αγάπες, το νόημα της ζωής του.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Μέσω του Skype μιλούσε μαζί τους, όταν δεν είχε υποχρεώσεις στο Ρέντη, στο Καραϊσκάκης ή σε κάποιο άλλο γήπεδο είτε στην Ελλάδα είτε στην υπόλοιπη Ευρώπη. Μέσω του Instagram μοιραζόταν με τον κόσμο που τον ακολουθούσε τα συναισθήματά του και τη λησμονιά που ένιωθε για τα παιδιά του. Τα δύο του παιδιά ήταν στα γάντια του, στα παπούτσια του, στα τατού του, στην καρδιά του (εννοείται).

Η Μπελίζ κι ο Έντσο ήταν και πίσω από το λόγο που ο Ρομπέρτο, το «αλάνι» των φίλων του Ολυμπιακού αποφάσισε να χαμηλώσει τον πήχη, να αφήσει τους «ερυθρόλευκους», το περίπου 1.000.000 ευρώ που είχε το ερυθρόλευκο συμβόλαιό του και να πάει σε μια ομάδα που δεν θα του προσφέρει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τίτλους. Ίσως, βέβαια, του ανοίξει πιο εύκολα την πόρτα της εθνικής. Ίσως.

Τη δεδομένη στιγμή, όμως, ο 30χρονος Ρομπέρτο βρήκε σύμμαχο στα συναισθήματά του τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Τα 3.000.000 ευρώ δεν είναι το καλύτερο δυνατό ποσό που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν για το ερυθρόλευκο ταμείο. Τίποτα, όμως, δεν είναι πιο πάνω από τα μάτια των παιδιών του. Και αυτό στο Λιμάνι το είχαν καταλάβει. Και χαιρέτησαν τον Ρομπέρτο σαν φίλο. Κι ο Ρομπέρτο με τη σειρά του έστειλε το δικό του «αντίο» μέσω ενός μακροσκελούς μηνύματος.

Μέσω αυτού, ο Ισπανός εξωτερίκευσε τα συναισθήματά του. Κάτι που έκανε και μέσω διάφορων μηνυμάτων του στο Instagram. Και μέσω αυτών θα μπορέσουμε να μπούμε για λίγο μέσα στον κόσμο της καρδιάς του και στο συναισθηματικό κενό που δημιουργούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Μαδρίτη.

«Κάθε ματς, κάθε απόκρουση και κάθε νύχτα όπως η χθεσινή είναι για εσάς μικροί μου φύλακες άγγελοι... Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά! Μη ξεχνάτε ο Ολυμπιακός είναι εδώ», γράφει μετά από μία νίκη του Ολυμπιακού και ποστάρει την παρακάτω φωτογραφία:

Φυσικά, δεν ήταν η πρώτη φορά που έδειχνε πόσο πολύ τον πονάει ότι πηγαίνει για ύπνο και δεν πηγαίνει στο δωμάτιο των μικρών του να φιλήσει πριν πέσει να ξεκουραστεί. «Με αυτό εδώ πηγαίνω για ύπνο», γράφει για την παρακάτω φωτογραφία. Το βλέμμα του και μόνο αρκεί για να.. διαλύσει τον ψυχικό κόσμο.

Αργότερα, τίποτα δεν θα τον έκανε περισσότερο χαρούμενο από το να περνάει τουλάχιστον κάθε γιορτή με τα παδιά του.

Όπως όταν η Μπελίζ έγινε πέντε ετών. «Σήμερα είναι της Μπελίζ τα 5α γενέθλια! Ο άγγελος μου, τα χαμόγελα και τα δάκρυά μου, ο λόγος για τα πάντα μου... Χρόνια Πολλά μωρό μου, σ' αγαπώ με όλη την ψυχή μου».

Μήνυμα πλημμυρισμένο από συναισθήματα και αυτό όταν ο Έντσο έγινε τριών ετών. «Ακόμη θυμάμαι τη μυρωδιά που είχες την πρώτη μέρα που σε κράτησα στα χέρια μου. Ό,τι είπαμε ο ένας στον άλλο με αυτό το πρώτο βλέμμα. Σήμερα είναι τα τρίτα σου γενέθλια και ήδη έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις κάποια πράγματα, όμως ακόμη το μυαλό σου δεν μπορεί να διανοηθεί πόσο σε αγαπώ! Δεν μπορώ να είμαι μαζί σου σήμερα αλλά θα είμαι δίπλα σου για το υπόλοιπο της ζωής σου, για να κοιτάζω μέσα στα μάτια σου και να φωτίζεις τη ζωή μου. Χρόνια σου Πολλά, γιε μου», γράφει και λυγίζει τους πάντες.

Τα 29α του γενέθλια τα πέρασε έχοντας στην αγκαλιά του τα δύο του μωρά.

«Σε μια ξεχωριστή μέρα... εύχομαι να τους δίνω πάντα την αγάπη μου, όλη την αγάπη μου και να αισθάνομαι ότι με χρειάζονται όπως και εγώ αυτά. Επειδή τα μωρά μου, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου είναι όλη μου η ζωή... Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα».

Σε ένα από τα ποσταρίσματά του είδαμε το μικρό Έντσο να τραγουδάει: «Ολυμπί, Ολυμπί, Ολυμπιακέ...»

Η πραγματική ευτυχία για τον Ρομπέρτο κρύβεται σε εικόνες όπως αυτή...

Σε μια άλλη φωτογραφία, έχοντας αφήσει τις διακοπές και την οικογένειά του, ξεκινώντας προετοιμασία με τον Ολυμπιακό γράφει: «Δεν είμαι σίγουρος αν σας αγαπώ ή μου λείπετε περισσότερο».

Και επειδή, ό,τι άλλο και να γράψουμε δεν θα μπορέσουμε να καταλάβουμε κανέναν άνθρωπο που βιώνει καθημερινά την απώλεια των λόγω της ύπαρξής του. Θα σας αφήσουμε με το video που ανέβασε ο Ρομπέρτο όταν τα δύο μικρά «τερατάκια» του, έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν σε μια πρόσφατη επισκέψή τους στον μπαμπά στην Αθήνα. Εικόνες πραγματικής ευτυχίας. Γι αυτές ο Ρομπέρτο θα είναι πια κάτοικος Βαρκελώνης, όντας πιο κοντά στα τέσσερα μάτια που θέλουν να βλέπουν πιο συχνά τον ήρωά τους, όχι μέσω του Skype.

 

Τελευταία Νέα