O πορτιέρης Μαμούτε, ο οικοδόμος Ιντέγε και το sex shop του Πράνιτς!

O πορτιέρης Μαμούτε, ο οικοδόμος Ιντέγε και το sex shop του Πράνιτς!

bet365

Τι δουλειά θα κάνει ο Μαμούτε, ο Ιντέγε, ο Μπουονανότε και άλλοι ξένοι stars της Super League σε περίπτωση Grexit του Ελληνικού ποδοσφαίρου; To G-Weekend Journal έχει τις απαντήσεις...

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι σε Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου, η κατάσταση δεν θα είναι καλή, καθώς πάρα πολύς κόσμος θα επηρεαστεί άμεσα ή έμμεσα από αυτό. Τα γράφουν πάρα πολύ ωραία εδώ οι συνάδελφοι.

Εμείς όμως επειδή είμαστε εριστικοί και δουλεία δεν έχουμε να κάνουμε, είπαμε να ασχοληθούμε με το τι θα κάνουν οι Galacticos της Σουπερλίγκας σε περίπτωση που πάρουν την ελευθέρας στο χέρι τους.

Ο Μαμούτε θα γίνει πορτιέρης!

Είναι ο κατάλληλος για αυτή τη θέση γιατί συνδιάζει τα δυο βασικά χαρακτηριστικά που θέλεις να έχει ένας πορτίερης: γομαροσύνη και χαμόγελο. Ο Μαμούτε τα έχει και τα δύο. Είναι αυτός που θα σου πει χαμογελαστός στη 1 το βράδυ “συγνώμη άλλα είναι γεμάτο το μαγαζί” και ο ίδιος που όταν θα αντιδράσεις θα σου απαντήσει: “ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΘΑΨΩ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΑΝ ΤΟ ΡΑΙΑΝ ΡΕΙΝΟΛΝΤΣ ΣΤΟ BURIED”.

Ο Ιντέγε οικοδόμος.

Καλά, δεν διεκδικούμε Όσκαρ πρωτοτυπίας, αλλά είναι η δουλειά που ταιριάζει απόλυτα στον Μπράουν. Μη ξεχνάτε ότι υπάρχει η φήμη που θέλει την μπάλα από σουτ του Ιντέγε σε εντός έδρας αγώνα, να χτυπάει το πάνω φουγάρο ενός SuperFast που εκείνη τη στιγμή έμπαινε στο λιμάνι του Πειραιά. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα .

Ο Μπουονανότε θα γίνει ο νέος νάνος του Σεφερλή.

Ο αγαπημένος μας νάνος που συνοδεύει τον Μάρκο Σεφερλή στα σόου του μεγάλωσε πια, είναι καιρός να βγει στην σύνταξη. Το κακό είναι ότι θα είναι χαμηλο..συνταξιούχος (α καλό ε;), οπότε κάποιος θα πρέπει να τον αντικαταστήσει. Ποιος είναι καλύτερος από τον Μπουονανότε; Κανείς; Ο Μπουονανότε σαν αθλητής που είναι, έχει την φυσική κατάσταση που απαιτείται να ανταπεξέλθει στο σκληρό πρόγραμμα του Μάρκου, που μπορεί την Τρίτη να εμφανίζεται στην Λούτσα Αρτέμιδα και την Τετάρτη στο Βούπερνταλ.

O Μπερμπάτοφ θα σε κάνει μάγκα.

Είναι μια συνάδελφος στο γραφείο που γουστάρεις αλλά όταν πας να της μιλήσεις, τα λόγια από το στόμα σου βγαίνουν σαν του αντιπροέδρου του Εδεσσαικού; Μια σερβιτόρα που παρόλο που της αφήνεις 3 φορές τον καφέ πάνω σε πουρπουάρ, εκείνη δεν ξέρει ούτε το όνομά σου; Ο Ντίμιταρ είναι ο άνθρωπός σου. Σαν άλλος Hitch θα σε κάνει μάγκα χωρίς καν να προσπαθήσεις πολύ. Θα τον εμπιστευτείς με κλειστά μάτια.

Ο Πράνιτς θα ανοίξει Sex Shop!

Ο Πράνιτς φαίνεται ανωμαλάρα, δεν είναι μόνο το τατουάζ- φιλάκι που έχει στο λαιμό, είναι και το ότι έχει παίξει και στην πατρίδα της ανωμαλιας, την Γερμανία. Τι καλύτερο λοιπόν από το να πηγαίνεις να προμηθευτείς λιπαντικά, χειροπέδες, κούκλες φουσκωτές και στην είσοδο να σε υποδέχεται χαμογελαστός κλείνοντάς σου το μάτι;

Ο Πάρντο βασιλιάς στα Βλάχικα

Ο Φελίπε δεν είναι κακός παίχτςη και το πιο πιθανό είναι να βρει δουλειά πολύ πιο εύκολα από όλους τους υπόλοιπους, αλλά πιστεύουμε ότι η αγάπη του για το φαγητό θα υπερισχύσει. Ο Πάρντο είναι αυτός που θα είχε την πιο κεφάτη ταβέρνα στα Βλάχικα, με ζωντανή μουσική και ένα κοντοσούβλι, να γλείφεις τα δάχτυλά σου φίλε!

Ο Κασάμι θα μετακομίσει στην Κυψέλη

Εδώ έχουμε ένα θέμα. Ο Κασάμι δεν είναι κακό παιδί. Μάλιστα ο Κασάμι, έχει “κανονίσει” την πρώην του Λούις Χάμιλτον.Και επειδή ο Χάμιλτον είναι μισητός, ο Κασάμι παίρνει έναν πόντο συμπάθειας ακόμη. Αλλά μην μου πείτε ότι βλέποντας τον Παϊτίμ δεν τον φαντάζεστε να μπουκάρει σε ψιλικατζίδικο στην Φωκίωνος και να λεει στον υπάλληλο: “Πέμπτη σήμερα, είχες πει θα μου τα δώσεις από χθες”.

Ο Πέκχαρτ σε λούνα πάρκ.

Έχετε προσέξει στα λούνα πάρκ που είναι πάντα ένας creepy ψηλός τύπος που πατάει το κουμπί να ξεκινήσει η ρόδα ή που σου δίνει το αρκουδάκι που κέρδισες στην σκοποβολή;

Ο Εσίεν Στην Υγειά Μας ρε παιδιά

Πάει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, κούρασε. Ήρθε η ώρα να αναλάβει κάποιος νεώτερος και με πιο γερό συκώτι. Κάποιος ο οποίος δεν θα φωνάξει για χιλιοστή φορά τον Μπάση αλλά θα υποδεχθεί τον νέο χρόνο με τον Βέρτη.

Αυτά.

Προσθέστε τους δικούς σας στα σχόλια …

 

Τελευταία Νέα