O τυχερός του 4G Smartphone MLS iQTalk Flame από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Gazzetta team
O τυχερός του 4G Smartphone MLS iQTalk Flame από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

bet365

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία! Περισσότεροι από 4000 αναγνώστες του G-Weekend Journal διεκδίκησαν το 4G Smartphone MLS iQTalk Flame, προσφορά του Γερμανού! Ένας όμως είναι ο τυχερός... Μήπως εσύ;

Το Gazzetta Weekend Journal ως... Πρωτοχρονιάτικο μποναμά σας έδωσε την ευκαιρία, ανταποδίδοντας την αγάπη σας, να κερδίσετε ένα 4G Smartphone MLS iQTalk Flame, προσφορά του Γερμανού. Πάνω από 4000 αναγνώστες του gazzetta.gr πήραν μέρος στην κλήρωση. Ο τυχερός όμως είναι ένας.

Πρόκειται για τον ΝΙΚΟ ΚΙΟΥΡΤΣΙΔΗ που θα απολαμβάνει στο εξής τις υπηρεσίες ενός υπέροχου smartphone!

Tι είναι το 4G Smartphone MLS iQTalk Flame

Εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,0 GHz, έχει λογισµικό Android 5.1 Lollipop και υποστηρίζει ταχύτητες 4Gπου επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο Internet με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, χάρη στο προηγμένο 4G δίκτυο της COSMOTE. Tο Νο1 4G δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, που προσεγγίζει το 80%.

Η συσκευή διαθέτει, επίσης, 8GB μνήμη και μεγάλη οθόνη αφής 5’’ ιδανική για να απολαμβάνει κανείς αγαπημένες ταινίες, βίντεο και games, αλλά και κύρια κάμερα 8MP για να μπορεί ο χρήστης να απαθανατίζει την κάθε στιγμή με ρεαλιστικά χρώματα και μοναδική ευκρίνεια. Το MLS iQTalk Flame ξεχωρίζει και για την προσωπική βοηθό MAIC (MLS Artificial Intelligence Center), που διευκολύνει τη ζωή του χρήστη, καθώς της μιλάς και σε καταλαβαίνει.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones στην ελληνική αγορά.

*Ο τυχερός θα ενημερωθεί τηλεφωνικά για τον τρόπο που θα παραλάβει το μεγάλο δώρο του!

 

Τελευταία Νέα