Κερδίστε τους... ΗΡΩΕΣ μιας άλλης εποχής!

Κερδίστε τους... ΗΡΩΕΣ μιας άλλης εποχής!

Το G-Weekend Journal κλείνει... ραντεβού με τον Μπλεκ, τον Μαρκ, τον Μικρό Σερίφη και την Σούπερ Κατερίνα και δίνει την δυνατότητα σε 5 τυχερούς να τους «συναντήσετε»!

Επιμέλεια:

«Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω» λέει ένας υπέροχος στίχος τραγουδιού κι ακριβώς έτσι είναι αν πέσει στα χέρια σου το βιβλίο «ΗΡΩΕΣ του Στέλιου Ανεμοδούρα». Γυρίζεις μία-μία τις σελίδες και... χάνεσαι μέσα στον χρόνο. Ξαναγίνεσαι παιδάκι.

Τότε που με κοντό παντελονάκι και μια χούφτα δραχμές στα χέρια σου έτρεχες στο περίπτερο για να αγοράσεις το Μπλεκ, την Περιπέτεια, τον Πινόκιο, τον Μικρό Ήρωα, την Σούπερ Κατερίνα, τον Ζαγκόρ, τον Ταρζάν κι αλλούς πολλούς, πάρα πολλούς ήρωες που... σημάδεψαν τα παιδικά μας χρόνια. Που μας μεγάλωσαν και που σήμερα αν τύχει και πέσουν στα χέρια μας, ξεχνάμε να μεγαλώσουμε!

Το Gazzetta Weekend Journal δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς αναγνώστες του να... ανταμώσουν και πάλι με τους ήρωες τους. Να τα πουν με τον Μπλεκ, να πολεμήσουν στο πλευρό του Μαρκ, να δώσουν μάχες μαζί με τον Όμπραξ, να συναντήσουν τον Γιώργο Θαλάσση και τον Σπίθα! Να μάθουν την ιστορία όλων αυτών των εικονογραφημένων θρύλων και παράλληλα να τους συναντήσουν σε νέες περιπέτειες. 

Ο τρόπος είναι απλός. Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και κάνοντας share στο λογαριασμό σας στο facebook το κείμενο αυτό, αυτομάτως παίρνετε μέρος στην κλήρωση για κερδίσετε ένα από τα 5 βιβλία με τους ««ΗΡΩΕΣ του Στέλιου Ανεμοδούρα».

Το βιβλίο κυκλοφορεί, από την C&CPublications, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία. Είναι επίσης δυνατή η online παραγγελία στο www.ccpublic.gr ή μέσω τηλ. στο 2108983824. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στο επόμενο τεύχος του Gazzetta Weekend Journal, το Σαββατοκύριακο 12-13 Δεκεμβρίου. 

Επόμενα Άρθρα

Η Σαν Λορέντζο δεν... πούλησε την ψυχή της! (pics,vid)

Η Σαν Λορέντζο δεν... πούλησε την ψυχή της! (pics,vid)

Ποδοσφαιρικές ιστορίες που δίνουν μαθήματα ζωής. Το Gazzetta Weekend Journal σας θυμίζει πως η Σαν Λορέντζο αρνήθηκε χορηγία εκατομμυρίων για να μην διαβρωθεί ο χαρακτήρας του συλλόγου. 

Antarctic Ice Marathon: Η υπέρτατη μαραθώνια πρόκληση

Antarctic Ice Marathon: Η υπέρτατη μαραθώνια πρόκληση

Το Gazzetta Weekend Journal  σας ξεναγεί στη μεγαλύτερη μαραθώνια πρόκληση στον κόσμο που έγινε πριν από λίγες ημέρες, με τους δρομείς να τρέχουν στους πάγους της Ανταρκτικής στους -20 βαθμούς.