Τι φέρνει ο Άγιος Βασίλης στον Παναθηναϊκό;

Τι φέρνει ο «πράσινος» Άγιος Βασίλης;

Τι ζητούν οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό από τους μάνατζερ ενόψει Ιανουαρίου και τι θα ζητήσει ο Αντρέα Στραματσόνι; Διαβάστε τις απαντήσεις στο G- Weekend Journal.

Επιμέλεια:

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών αλλά και εκείνη των οπαδών που περιμένουν από τον ποδοσφαιρικό Άγιο Βασίλη να φέρει νέους παίκτες στην ομάδα τους που θα καλύψουν τα κενά. Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Πόσω μάλλον που αρκετές από τις επιλογές του καλοκαιριού δεν έχουν «βγει» και δεν έχουν δώσει το κάτι παραπάνω στην συνολική εικόνα.

Στο «πράσινο στρατόπεδο» έχουν διαπιστώσει το που ''πονάει'' η ομάδα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και έχουν ζητήσει συγκεκριμένες προτάσεις από τους μάνατζερ που συνεργάζονται. Φυσικά, ξέχωρα από τα ''θέλω'' της διοίκησης, αρκετά θα κριθούν και από την έκθεση του Ααντρέα Στραματσόνι.

Αυτή την στιγμή, το «τριφύλλι» εξετάζει ποδοσφαιριστές σε δύο συγκεκριμένες θέσεις. Αυτή του επιθετικού, με τον Κάιλ Λάφερτι να αποτελεί προτεραιότητα την ώρα που παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει η Γκενκ για τον Καρέλη με πρόταση που δεν θα μπορούν να αρνηθούν στον Παναθηναϊκό. Κι εκείνη του δεξιού μπακ!

Ο Χρήστος Μπούρμπος δεν υπολογίζεται μετά από απόφαση των Φύσσα-Βόκολου, ο Βέμερ ''βγάζει'' συνεχώς προβλήματα τραυματισμού και ο Παναθηναϊκός αναζητά ξανά παίκτη στην συγκεκριμένη θέση. Μια θέση που τον ''πονάει'' τα τελευταία χρόνια, χωρίς να δίνεται μια οριστική και αξιόπιστη λύση.

Η έκθεση του Στραματσόνι

Ο Ιταλός τεχνικός δουλεύει περίπου έναν μήνα στον πάγκο του Παναθηναϊκού και προς το τέλος του Δεκεμβρίου θα έχει πλήρη εικόνα για το ρόστερ που έχει στα χέρια του. Τότε, θα δώσει την έκθεση του με τις προσθήκες που θεωρεί απαραίτητες. Πάντως, κι αν θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι θα συνεχίζει να παίζει με 4-4-2 στην ευθεία, ο νεαρός κόουτς θα εισηγηθεί την απόκτηση ενός ίσως και δύο ακραίων μέσων.

Επόμενα Άρθρα

Το... τούβλο γίνεται 60άρης!

Το... τούβλο γίνεται 60άρης!

Η Ευρω-περιπέτεια του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται στην Γερμανία κόντρα στην Ντόρτμουντ και το G-Weekend σας παρουσιάζει τον... ταξιδευτή που δεν καταλαβαίνει από αποκλεισμούς και ήττες! 

Έχω κατάθλιψη;

Έχω κατάθλιψη;

Θεωρείται (και όχι άδικα) η ασθένεια του αιώνα! Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο καθημερινά βασανίζονται... Η ψυχολογός Μαρία Καλαϊτζόγλου γράφει στο Gazzetta Weekend Journal για τα σημάδια που... χτυπούν το...