Οι δύο κορμάρες και ο... λίγος Σάντσες! (pics)

Gazzetta team
Οι δύο κορμάρες και ο... λίγος Σάντσες! (pics)

bet365

Ο Αλέξις Σάντσες οδήγησε την Άρσεναλ στη νίκη επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όμως δεν τον περίμενε καμία ωραία παρουσία μετά το ματς για να το γιορτάσει μαζί του... Γιατί; Απλά και τις δύο κουκλαρες που είχε κατά καιρούς, κατάφερε να τις πληγώσει! Καλά να πάθει...

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο, ακόμα ένα Gazzetta Weekend Journal! Το Τσάμπιονς Λιγκ επέστρεψε, μαζί και τα γκολ... Πολλά γκολ και αν περιμένετε το καθιερωμένο θέμα μας με τα ωραία γκολ της εξέδρας, τσάμπα περιμένετε! Σε αυτό το τεύχος το θέμα μας είναι άλλο... Είναι ο Αλέξις Σάντσες, που πρωταγωνίστησε στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Ντιναμό και ετοιμάζεται για τον... τελικό με τον Ολυμπιακό!

Όλοι οι μεγάλοι σκόρερ, γυρνόντας στο σπίτι τους έχουν και μια πανέμορφη γυναίκα να τους περιμένει. Ε όχι λοιπόν, αυτό για τον Αλέξις δεν ισχύει! Το παλικάρι έχει καταφέρει να χάσει τις δύο κορμάρες που έχουν περάσει από την ζωή του. Και μάλιστα φταίει κι όλας!!!

Η μία είναι η Valentina Roth Soracco, η οποία έχει δηλώσει πως δεν θέλει να τον ξαναδει στα μάτια της και πως τον μισεί... Ας πάρουμε μια γερή γεύση!

Πήρατε μια γερή γεύση έτσι;

Ώρα να πάμε και στα πιο φρέσκια... Στην τελευταία σύντροφό του που σίγουρα έχετε δει εκατομμύρια φορές. Ο λόγος για την υπέροχη Laia Grassi!

Λοιπόν; Θεωρείτε πλέον και εσείς λίγο τον Σάντσες;

 

Τελευταία Νέα