Χρήσιμο(πωλείον) στην απόλαυση!

Χρήσιμο(πωλείον) στην απόλαυση!

bet365

Πήγαμε, είδαμε και δε θέλαμε να φύγουμε… από το Χρησιμοπωλείον, ένα μαγαζί στο Κερατσίνι που τα έχει όλα – όλα τα απολύτως «χρήσιμα» για να περάσετε αξέχαστα!

Δεν έχει τεράστιους χώρους, είναι μικρό και θαυματουργό, ένα πανέμορφο κτίριο του ’36, όλο από πέτρα, πάνω στην Τσαλδάρη.
Δεν έχει μοντέρνα διακόσμηση, έχει αυθεντικότητα και ατμόσφαιρα άλλης εποχής, πραγματικά ζεστή προσωπικότητα και φιλικό προσωπικό.
Δε σερβίρει στυλιζαρισμένους καφέδες, σερβίρει ό,τι καφέ τραβάει η ψυχή σου, πρωί, μεσημεράκι, απογευματάκι, για κουβέντα ή για τάβλι, στο τσάκα-τσάκα ή στο… αραχτό.
Δεν έχει μεγάλο μενού τυποποιημένων πιάτων, έχει φίνους μεζέδες και παρεΐστικες ποικιλίες, με σπιτικό ύφος και αγνότητα.
Δεν έχει να πιεις όλο το Βόσπορο, έχει να πιεις από οινόμελα και ούζα μέχρι καλά ποτάκια για το κέφι του τραπεζιού και της συντροφιάς.

Δεν έχει μουσική ό,τι να’ναι, έχει μουσική ελαφρά λαϊκή, έντεχνη και… πολυφωνική (ακούς τους θαμώνες να τραγουδούν όλοι μαζί).
Δεν κάνει κρατήσεις, έχει για σύνθημα το «όλοι οι καλοί χωράνε»
Δεν κάνει διακρίσεις, όλες οι ηλικίες συχνάζουν εκεί, τύποι μοδάτοι, κλασικοί, πιο χαλαροί ή πιο ψαγμένοι και απαιτητικοί.
Και, βέβαια, δε συζητάει για τις τιμές, τις κρατάει σταθερά χαμηλές και κάνει συνεχώς καταπληκτικές προσφορές. Όπως τις Τετάρτες και τις Κυριακές, που, με κάθε μεζέ που παραγγέλνεις, φέρνει δώρο άλλον ένα μεζέ!
Πηγαίνετε να πάρετε μια ιδέα και, θα δείτε, ούτε εσείς θα θέλετε να φύγετε!

Διεύθ.: Π. Τσαλδάρη 53, 187 57, Κερατσίνι
Τηλ.: 210 4010824 (κρατήσεις δε γίνονται)
Ωράριο λειτουργίας: 9:00 – 1:30

 

Τελευταία Νέα