Ρεμπρόφ: «Βρήκε τον σκόρερ του ο Ολυμπιακός»!

Ρεμπρόφ: «Βρήκε τον σκόρερ του ο Ολυμπιακός»!

bet365

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ τον αποθέωνε όταν διέλυε κάθε αμυντικό σύστημα με τη φανέλα της Ντιναμό, το κάνει και τώρα μέσα από το Gazzetta Weekend Journal! O Ουκρανός θρύλος θυμάται το... θηρίο Ιντέγιε Μπράουν!

«Δεν είμαι σκ.... Θέλω να αποδείξω στον κόσμο, σε όλους σας, τι μπορώ να κάνω, για ποιο λόγο ήρθα στην Αγγλία» απάντησε οργισμένα στους οπαδούς της Γουέστ Μπρομ ο Ιντέγε Μπράουν που τον στόλιζαν με διάφορα μέσα από τα Social Media! Αλλωστε, η ομάδα τους το καλοκαίρι του 2014 δαπάνησε ποσό ρεκόρ 13 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Νιγηριανό επιθετικό!

Το βιογραφικό του πάμπλουτο και οι Αγγλοι ήταν σίγουροι πως βρήκαν τον παίκτη που θα σηκώσει στον αέρα το «Χόθορνς»! Τα σχόλια που τον συνόδευαν αποθεωτικά, όμως οι προσδοκίες δεν δικαιώθηκαν. Η πίεση τεράστια και ο Ιντέγιε δεν την άντεξε, ζητούσε χρόνο, αλλά δεν τον είχε. Ο Αλαν Ιρβάιν τον πίστευε, στήριζε την επιλογή του, αλλά οι φωνές της... αντιπoλίτευσης ήταν πολλές!

Ο έμπειρος τεχνικός είδε την πόρτα της εξόδου και ο Νιγηριανός έχασε την ελπίδα του. Oι οπαδοί της Γουέστ Μπρομ δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ποτέ πόσο δύσκολο είναι για έναν παίκτη να εγκλιματιστεί με το... καλημέρα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του Πλανήτη και οι επιθέσεις στο ίντερνετ διαδοχικές…

Πόσο να αντέξει ο Ιντέγιε; Αλλωστε, δεν είχε και χρόνο συμμετοχής για να μπει και να προσπαθήσει!

Αυτό ήταν το μήνυμά του, αυτό προσπαθούσε να περάσει στους επικριτές του, αλλά μάταια… Οι μικροτραυματισμοί έκαναν χειρότερα τα πράγματα και ο Τύπος… ξεσάλωσε. Η κατάσταση δεν άλλαξε, όταν ούτε ο ίδιος άρχισε να βρίσκει δίχτυα, να παίρνει τα πάνω του.

Οι Βρετανοί ήταν απόλυτοι «Δεν αξίζεις τα χρήματα της μεταγραφής σου…»

Ο Νιγηριανός έχει φιλοδοξίες, θέλει το όνομά του να είναι στην επιφάνεια χάρη στα γκολ του και την απόδοσή του και όχι για το ύψος της μεταγραφής του! Θα μπορούσε άλλωστε να πάει στην Αλ Γκαράφα, αλλά δεν το έκανε, ήθελε να προσπαθήσει στην Ευρώπη! Το Champions League, οι συστάσεις, το άλμα που έκανε ο Κέβιν Μιραλάς, αλλά και η μεταγραφή του Εστεμπάν Καμπιάσο τον έπεισαν πως ο Ολυμπιακός θα είναι το Λιμάνι που θα αράξει και θα πετύχει…

«Βρήκε τον σκόρερ του...»

Ο Αλαν Ιρβάιν τον πίστεψε και δεν μπορεί να τον αδικήσει κανείς… Αλλωστε, βλέποντας το βιογραφικό του σε Γαλλία, Ουκρανία εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως ο Νιγηριανός έχει άψογη σχέση με τα δίχτυα! Τα 30 γκολ και οι 16 ασίστ στην Ξαμάξ τον έφεραν στη Σοσό! Η κατάσταση δεν άλλαξε, 22 τέρματα, 6 ασίστ και η φήμη του… έφτασε στην Ουκρανία! Η Ντιναμό…έσπρωξε κοντά στα 10 εκατομμύρια και η κίνηση της ολόσωστη! Ο Ιντέγιε πέτυχε 45 γκολ, μοίρασε 13 τελικές πάσες και έγινε ο αγαπημένος της εξέδρας!

Όταν ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, παίκτης – θρύλος για τους Ουκρανούς τον αποθεώνει, τότε διαπιστώνει κανείς πως ο 26χρονος ήρθε με άγριες διαθέσεις στην Ελλάδα. Ο Ρεμπρόφ ως μέλος του τεχνικού της Ντιναμό Κιέβου (νυν προπονητής της) τον έζησε από κοντά και τονίζει στο Gazzetta Weekend πως η επιλογή του Ολυμπιακού ήταν πολύ σωστή! «Δεν ξεχνιέται ένα παίκτης σαν τον Ιντέγιε. Ένα… θηρίο, πολύ δυνατός παίκτης και εξαιρετικός σκόρερ. Στην Ελβετία, στη Γαλλία, στην Ουκρανία πέτυχε και άξιζε το εισιτήριο για την Premier League. Σίγουρα ήθελε τον χρόνο, είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με εντελώς διαφορετική νοοτροπία από τα προηγούμενα όπου αγωνίστηκε. Βρήκε πατήματα στο τέλος και αυτό δείχνει την αξία του. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αγνοηθεί αυτό» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ουκρανού!

Τον παρακολουθούσε στις προπονήσεις να ακολουθεί πιστά τις εντολές του τεχνικού τιμ, τον χειροκροτούσε στους αγώνες για τα γκολ που πετύχαινε «Επαγγελματίας και ιδανικός παίκτης για κάθε προπονητή. Όταν κάπου δεν πηγαίνει τόσο καλά, γίνεται ακόμα πιο αποφασιστικός. Δουλεύει σκληρά, παλεύει και γίνεται καλύτερος. Το σημαντικό για μένα είναι πως εκτός από ένας πολύ ικανός επιθετικός είναι και πολύ καλός χαρακτήρας. Δεν τον θυμάμαι ποτέ να δημιουργεί προβλήματα. Θεωρώ πως μπορεί να πετύχει οπουδήποτε. Ο Ολυμπιακός έκανε την ιδανική επιλογή και είμαι σίγουρος για την επιτυχία του».

Τι προσθέτει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του με τον Ιντέγιε Μπράουν; Ο Ρεμπρόφ μιλά για τα εξαιρετικά του χαρακτηριστικά: «Η ταχύτητά του, η ντρίπλα του στο ένας εναντίον ενός είναι όπλα που θα τα εκμεταλλευθεί η νέα του ομάδα. Θα κάνει ακόμα πιο γρήγορο τον Ολυμπιακό και φυσικά ακόμα πιο επικίνδυνο. Είναι ο επιθετικός που από το πουθενά θα μπει στη φάση για να σκοράρει. Εχει το ένστικτο. Δυνατό κορμί θα πάρει κεφαλιές, έχει δυνατό πόδι και δοκιμάζει σουτ. Στις αντεπιθέσεις είναι εντυπωσιακός. Όταν βρει ρυθμό και τον μάθουν οι συμπαίκτες του, ο Ολυμπιακός θα έχει βρει τον ιδανικό σκόρερ»

 

Τελευταία Νέα